Някои казват, че ако човек е мъдър на крехка възраст,

...
Някои казват, че ако човек е мъдър на крехка възраст,
Коментари Харесай

Най-мъдрите жени според зодията

Някои споделят, че в случай че човек е умен на нежна възраст, значи е остаряла душа, пристигнала на земята с огромен опит. Според други мъдростта се построява с течение на годините и живота. Е, в случай че срещнете някой на нежна възраст, който да ви даде точния умен съвет за съответната обстановка, евентуално това изказване ще бъде оборено, написа struma.bg. По един или различен метод, има хора, които са по-мъдри от останалите, а през днешния ден ще се спрем на представителите на нежния пол. Те по-често са с тези зодии:
Телец
Tяхната най-силна сфера, що се отнася до мъдри мисли и препоръки, е любовта. Страхотно е да имате такава другарка в живота си. Можете постоянно да я попитате по какъв начин да постъпите, в случай че се колебаете за дадена обстановка. Нямат нищо срещу да споделят персоналния си опит, да ви научат да се справяте с избрани провокации, да ви бъдат опора.

Дамите от тази зодия в никакъв случай не биха омаловажили фантазиите на колегата си, даже в противен случай – те го поддържат без значение от всичко. Те могат да се оправят с всичко, само че въпреки всичко държат да споделят отговорностите с половинката си. Както се споделя – в положително и в неприятно да бъдат дружно и да споделят мъдрост и любов.

Дева
Tе имат изчерпателен разум, обръщат внимание на детайла, изследват и размишляват. Тези дами се самоусъвършенстват непрестанно, което е част от естествената им мъдрост.

Дори да сгрешат, се учат от неправилните си действия и не ги повтарят. Имат неповторимата дарба да следят без да се месят в дадена обстановка, до момента в който не са изцяло уверени, че могат да изкажат обективна позиция.
Козирог
Ако познавате жена от тази зодия, евентуално няма да се учудите, тъй като тя постоянно има мнение по дадения въпрос. Козирогът е сериозен, работлив и образован. Той има неизчерпаемо предпочитание да се учи и да усвоява нови умения. Когато се впускат във взаимоотношения с хората, не го вършат внезапно, а откакто се убедят, че могат да им имат доверие.

Това се отнася за бизнес партньорства, другарства и обичан човек. Козирогът приема ориста си, знае, че не може да избегне това, което е предначертано за него, живее в сегашното и то по най-пълноценния метод.
Водолей
Tези дами постоянно ще ви дадат съвет и постоянно ще изкажат мнението си, стига да са способени по тематиката. Те в никакъв случай не се натрапват, само че и не търпят някой да се меси в персоналния им живот. Има свои полезности и идеали, които прецизно следват.

Знаят, че човек би трябвало да приема хората такива, каквито са, в случай че не може да им помогне да се преборят с проблем, който им пречи да бъдат личностите, които желаят. Успяват да реагират невъзмутимо в сериозни обстановки, което им оказва помощ да излизат от тях без особени последици.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР