Някои, като милиардера Илон Мъск, изпитват ужас от дългите отпуски

...
Някои, като милиардера Илон Мъск, изпитват ужас от дългите отпуски
Коментари Харесай

Как да си върнем желанието за работа след дълъг отпуск

Някои, като милиардера Илон Мъск, изпитват смут от дългите отпуски и избират просто да не почиват. Други нямат самообладание да си вземат почивни дни, макар сложното пренастройване по-късно.
 Илон Мъск, отпуските и за какво счита, че са нездравословни за живота
Защо Мъск не излиза в отпуска

Горчив опит

Връщането към действителността и професионалните отговорности с добре познатия писклив тон на алармата заран нормално работи много обезсърчително. Но и за този противен миг има решение. Даже няколко.

Връщането в офиса директно след дълъг отпуск е стресиращо и психолозите поучават да си отделим ден-два дни като буфер , с цел да си върнем ентусиазма. Хубаво е да си оставим време, с цел да оправим багажа и да отметнем някое и друго домашно обвързване.
 Снимка 530312

Целта на отпуската е да се отпуснем оптимално и да да забравим за протичащото се в офиса и нормално съумяваме. Въпросът е по какъв начин да си върнем нужното количество ендорфин, с цел да сме оптимално продуктивни. Упражненията у дома или във фитнес залата са изпитан способ и оказват помощ бързо да се пренастроим на работна периодичност.
 Снимка 530311

Редът и изобщо приятната атмосфера са от основно значение, когато желаеме да сме оптимално продуктивни. Ето за какво, експертите поучават, щом се върнем в офиса, първо да се заемем с подреждането на бюрото.
 Samsung, The Frame и изкуството да създадем мечтания офис сами
Изкуството да създадем мечтания офис сами

Уютът и технологиите, без които не можем

А щом приключим с подреждането, е добре да разберем какво се е случило в офиса , до момента в който сме отсъствали. Наваксването с информация освен ще ни помогне да приоритизираме по-най-добрия метод дилемите си, само че и без да се усетим, ще влезем бързо в час с професионалните си отговорности, поучават от Healthy George.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР