Някои интериорни детайли могат да направят дома ви уютен, а

...
Някои интериорни детайли могат да направят дома ви уютен, а
Коментари Харесай

Ако нямате тези 15 неща у дома, ви грози нещастие

Някои интериорни елементи могат да създадат дома ви комфортен, а вас щастливи. За задачата просто би трябвало да позиционирате някои от най-обикновените неща в дома си. Така ще си гарантирате същинско благополучие и обич. Семейството ви ще е сплотено и ще се любува на всеки момент у дома. Ето кои са 15-те предмета, които носят шанс.

Червена врата

Боядисайте вратата си в червен или оранжев цвят. Това носи шанс. Това обаче е хубаво за южно изожение, съгласно Фън Шуй. Ако тя е със северно, то дано цветовете й да бъдат черно или синьо, в случай че е западно – сива или бяла, а в случай че е източно – кафява или зелена.

Мека мебел и тъкани

Според десетки изсследвания всичко меко в къщата, способства за уюта й. Не се опасявайте да хвърлите повече пари за килими, наметала, възглавници или просто комфортни кресла.

Слонове

Тези огромни и положителни животни се смятат за доста правилни, мъдри и символизиращи шанса. Хубаво е да ги сложим на някой рафт с тил към входната врата.

Свежи цветя

Живите цветя носят благополучие у всеки дом, съгласно практикуващите Фън Шуй. Освен това те притеглят шанс. Единственото изискване обаче е да избягвате цветя с бодли и шипове.

Тамян

Сам по себе си този мирис е доста другар. Той пъди негативната сила от къщата. Запалете го и ще се заобиколите с естетика и шанс.

Плодове

Всички знаем по какъв начин докторите предлагат да ядем по ябълка дневно за здраве. Е, и с дома е по този начин. Колкото повече плодове имате, толкоз повече ще се радвате на здраве и благосъстояние. Подредете плодовете в красиви кошници и ги сложете на прозорци и из кухнята, с цел да привлечете позитивната сила.

Калинка

Всички се радваме на тези сладки инсекти. Мнозина имат вяра, че те носят шанс. Хубаво е вкъщи си да имате дрънкулка или картина навръх калинка. В антични времена се е считало, че тя е медиатор сред Бог и Хората. Съществува вярване, че в случай че си пожелаете нещо, до момента в който държите калинка и я пуснете да излети в небето, то всичко ще се сбъдне.

Подредба

Според специалисти, е хубаво мебелите ви да са подредени в кръгла форма, с цел да се генерира свободно придвижване на сила в стаята.

Подкови

Много хора имат вяра, че тя носи шанс. Мненията по какъв начин тя да бъде окачена над вратата да разнообразни. Според някои, би трябвало да е нагоре, с цел да не изтича щастието, а съгласно други надолу – с цел да щастието пада върху тези, които минават под нея.

Антре

Ако имате такова, наложително изхвърлете всички отпадъци от него, тъй като те събират неприятна сила.

Чай от лайка

Сам по себе си той е апетитен и потребен, само че се смята, че също по този начин носи благополучие и шанс.

Огледала

Огледалата се употребяват за привличане на позитивна сила.

Звезди

Звездите с петте си ъгъла притеглят благополучие – дали в картина или дрънкулка, хубаво е всеки да има една в дома си.

Аквариум с риби

Това е най-големият знак за благосъстояние, благополучие и шанс. Рибата символизира изобилието.

Бели крушки

Привличат щастието в дома ви като магнит.

Източник jenata.blitz.bg

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР