Някои хора вярват, че силата им се натрупва в косата

...
Някои хора вярват, че силата им се натрупва в косата
Коментари Харесай

Тези 20 подстрижки ще бъдат супер модерни през 2023

Някои хора имат вяра, че силата им се натрупва в косата и не желаят да я режат постоянно, а други пък считат, че там се събират всички отрицателни мисли и неприятна сила и бързат да я подкъсят при първа опция. Независимо дали вярвате в спиритуалната роля, която може да има косата ни, подстрижката е извънредно значима за здравия ѝ тип. 

Косата е като аксесоар за дамата. Тя променя формата на лицето ни - кара някои черти да изпъкват, а други тушира. Както някои аксесоари идват и излизат от мода, по този начин избрани подстрижки занапред стават съвременни или към този момент не са изключително настоящи. 

Ако обичате да се движите в крайник с стилните трендове или просто имате потребност от ободряване и смяна, промяната на прическата е идеалното решение. Понякога всичко което е нужно, с цел да се почувстваме като преродени, е просто да посетим фризьорския салон. 

В галерията може да получите ентусиазъм за промяна на визията с двайсет подстрижки, които ще бъдат извънредно актуални през 2023
 20-те топ подстрижки, които да пробваш през 2023  20-те топ подстрижки, които да пробваш през 2023  20-те топ подстрижки, които да пробваш през 2023  20-те топ подстрижки, които да пробваш през 2023
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР