Някои хора смятат изневярата за ужасно деяние от страна на

...
Някои хора смятат изневярата за ужасно деяние от страна на
Коментари Харесай

Сексолог: Добре е мъжът да изневерява, това заздравява връзката

Някои хора считат изневярата за извънредно действие от страна на колегата. И за тях това е безапелационен завършек на дадена връзка.

Да, но не! Оказа се, че в случай че един мъж изневерява на половинката си това по никакъв начин не е неприятно. Или най-малко по този начин твърди сексологът Евгений Кулгавчук. По негови думи има много плюсове в мъжката невярност и даже това може да заздрави връзката с половинката му.

Кулгавчук счита, че изневярата може да избави брака, в случай че половият характер на сътрудниците не съответствува. Сексологът твърди още, че някои съпруги в този случай от време на време даже са удовлетворени от появяването на " съкровен помощник “.

Специалистът добави, че по време на невярност мъжът става по-внимателен, стартира да се грижи за себе си и да е по-малко раздразним. Често дамите им харесват тази " нова негова версия “. 

Друга изгода за дамите при положение на невярност на брачна половинка им е възприятието за виновност у мъжа. Често, като морална отплата, брачният партньор е подготвен да даде на жена си великодушен подарък и да направи куп взаимни отстъпки за нея.

" Звучи необичайно, само че изневярата има и своите плюсове. Ако научите, че половинката ви кръшка, то не бързайте да се разделяте, а помислете добре “, споделя сексологът, представен от " Блиц ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР