Някои хора смятат, че приятелствата от детството са най-трайните и

...
Някои хора смятат, че приятелствата от детството са най-трайните и
Коментари Харесай

10 двойки звезди, които бяха ПРИЯТЕЛИ много преди да станат ИЗВЕСТНИ

Някои хора считат, че другарствата от детството са най-трайните и най-истински. Много са и тези обаче, които с годините се отдалечават от старите си съученици и другари и губят връзка с тях. Днес ще ви разкажем за 10 звездни двойки, които се познават от години и са били – а някои и към момента са близки.

1. Майкъл Дъглас и Дани ДеВито



Днес и двамата артисти са същински холовудски икони, само че познанството им датира от преди да станат известни. Двамата се срещат преди 55 години, през 1967 година, на плажа, когато са едвам 23-годишни. Това,което ги свързва тогава, е цигара с марихуана, която споделят. Майкъл Дъглас си спомня по какъв начин непознатият Дани се доближил към него и го заговорил. Той разказва срещата им като „ началото на едно дълго, дълго другарство “.

2. Ким Кардашиян и Никол Ричи



Двете известни дами се познават от времето, когато към момента не са обществени лица. Кардашиян даже разгласява в обществените си мрежи фотография с Ричи, на която двете са на по 13 години. Ким и Никол седят на една маса на сватбата на друга тяхна дългогодишна другарка - Парис Хилтън. Те позираха дружно по време на Седмицата на модата в Париж, 20 години откакто е направена тийнейджърската им фотография.

3. Никол Кидман и Наоми Уотс



Двете красиви и надарени актриси се срещат в ученическите си години, когато учат в едно и също учебно заведение в Сидни, Австралия. Оттогава са и близки приятелки. През 1991 година вземат участие дружно във филмa “Флирт ”. Оттогава и двете са изразявали предпочитание още веднъж да работят дружно. " Определено продължаваме да търсим верния план. " – твърди Наоми.

4. Илайджа Ууд и Маколи Кълкин



И двамата артисти са известни от деца. Запознават се през 90-те години на предишния век и даже вземат участие дружно във кино лентата от 1993 година „ Добрият наследник “, когато са 12-годишни. На въпрос в обществените мрежи дали към момента са другари, Кълкин отговоря: „ Разбира се, че сме другари “.

5. Кейт Хъдсън и Лив Тайлър



И двете актриси имат известни родители: Лив е щерка на рокзвездата от „ Аеросмит “ Стивън Тайлър, а Кейт също е дете на актьори - актрисата Голди Хоун и музиканта Бил Хъдсън. Двете девойки са приятелки от детинство и са били съученички в гимназията. Приятелки и до през днешния ден, Кейт и Лив постоянно показват връзките си в обществените мрежи.

6. Тоби Магуайър и Леонардо ди Каприо



Много звезди, които са почнали кариерата си в Холивуд още от детска възраст, се познават между тях. Все отново са посещавали едни и същи прослушвания. Но конкуренцията сред някои от тях е прераснала в другарство. Такъв е казусът с Тоби Магуайър и Леонардо ди Каприо. Звездата от „ Титаник “ изясни, че той и Магуайър имат доста общи неща, като да вземем за пример това, че са родени в Ел Ей и са отгледани от самотни майки. Те се появяват дружно във кино лентата от 1993 година „ Животът на момчето “, когато са младежи. Тоби и Леонардо наподобяват изглеждат близки и в този момент и постоянно биват видяни да се забавляват дружно.

7. Бритни Спиърс и Кристина Агилера



Поп звездите се срещат при започване на 90-те, когато са в тийнейджърска възраст. През 1993 година и двете са определени за членове на All New Mickey Mouse Club. Така те вземат участие в детско вариететно шоу, дружно с други бъдещи звезди като Джъстин Тимбърлейк, Райън Гослинг и Кери Ръсел. Впоследствие и двете развиват сполучливи музикални кариери, като Бритни издава първия си сингъл през 1998 година, а Кристина - година по-късно. С триумфите обаче идват и спекулациите за неприятни връзки сред двете. През 2003 година Кристина ненапълно удостоверява слуховете, потвърждавайки, че по време на подготовките за общото им осъществяване (заедно с Мадона), Бритни е била много дистанцирана и изнервена. И макар че и двете пускат по някоя хаплива имитация за другата през годините, в последна сметка затоплят връзките си.

8. Райън Гослинг и Джъстин Тимбърлейк

Двете бъдещи звезди се срещат през 1993 година, когато са младежи, с помощта на „ Mickey Mouse Club “. Майката на Тимбърлейк даже е била легален аставник на Гослинг, който е канадец, през последните 6 месеца от фотосите на шоуто. По-късно Тимбърлейк разкрива: „ Вероятно бяхме малко по-близки от останалите деца, които участваха в шоуто, тъй като трябваше да споделяме една баня. “

9. Лора Лини и Брук Шийлдс



Брук Шийлдс разгласява остаряла фотография в своя Instagram ден откакто Лора Лини отпразнува своя 56-и рожден ден, разкривайки, че двете са приятелки от детството. Тя написа към фотографията: „ Върнах се доста обратно в архивите “.

10. Деми Ловато и Селена Гомес



Гомес и Ловато са актриси от деца и са работили дружно в фамилния сериал „ Барни и другари “. В тийнейджърските си години се сближават, когато и двамата вземат участие в излъчвания на Disney Channel. Приятелството им обаче има своите върхове и спадове през годините. В момента се твърди, че двете към този момент не поддържат връзки.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР