Някои хора си правят татус или си дупчат пъпа и

...
Някои хора си правят татус или си дупчат пъпа и
Коментари Харесай

Махане на ребра, отстраняване на пениси и още... Това са хората с най-странните пластични операции

Някои хора си вършат татус или си дупчат пъпа и с това завършват бунтарските осъществявания по тялото си. Някои обаче не се лимитират до това. Те стигат до рискови трансформации, с които стават интернет звезди. Ето някои от най-фрапиращите образци!

Истинската звезда от анимационните филми

Пикси Фокс стана известна с фантазията си да бъде жива кукла. За задачата направи някои усъвършенствания по лицето си, само че и работи крепко върху талията си. Тя е с обиколка от малко над 35 см! Това е доста под моделския идеал от 60 см. За задачата тя дава близо 120 хиляди $ за интервенции, част от които отстраняват 6 от нейните ребра. " Махането на ребрата ми беше единствено част от сбъдванео на фантазията ми ", споделя тя пред DailyStar. 

Виж още: Бейби фейс: Актьорите, които наподобяват по-млади! Лили Колинс, Хенри Кавил и още 

Татус маниякът, който си отстрани пениса

32-годишният Адам Кърликейл е прочут с обстоятелството, че покри цялото си тяло с мастило. Направи го, откакто тялото му бе наранено от кожни промени в резултат на лекуване на онкологично заболяване. Той покри даже бялата част на очите си с мастило. И не спря до там. Той отстрани оперативно зърната и мъжките си полови белези. 

Андреа от Бургас

Британските таблоиди обожават Андреа, която по Коледа постави своята 27-ма инжекция в устните си. Какво следва по нея? Ремонт на брадичката, чеюстта и скулите.

Виж още: 5-те вида хора в градския превоз! Агресивният, чалгарят и още 

Мъжът с вдлъбнатата глава

Тук става въпрос единствено за татус, само че какъв татус! Трябва да признаем майсторството на художника, който единствено с този татус закупи над 80 хиляди нови почитатели в Instagram.

Човекът рептил

Тук даже не се осмеляваме да оставим фотография на настоящата му форма, тъй като ще изплашим аудиторията. Снимката нагоре е преди интервенциите му, с които си отстранява част от носа, и тези, с които си поставя сходни на рога импланти. Но постоянно можете да цъкнете върху профила му и да видите. Ние просто ще ви предупредим, че гледката не е за всеки. 

Изображение: https://www.instagram.com/andrea88476/
https://www.instagram.com/pixeefox/
https://www.facebook.com/GabrielBlackOfficial

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР