Някои хора се чувстват неудобно от строгите погледи на служителите

...
Някои хора се чувстват неудобно от строгите погледи на служителите
Коментари Харесай

Защо стюардесите знаят всичко за вас, когато се качите в самолета

Някои хора се усещат неловко от строгите погледи на чиновниците по сигурността, когато минават през митницата.

А какъв брой друг е поздравът на красивите стюардеси: те постоянно се усмихват и учтиво ви споделят къде е мястото ви. Дори не осъзнавате, че сходно на митничарите, стюардесите или стюардите постоянно си сформират ваш психически портрет.

За да ви прочетат като отворена книга, на прелестните девойки им е нужен единствено един взор. Те елементарно разпознават човек, който за първи път се качва на аероплан, а също по този начин бързо разпознават непокорните и паникьосаните хора. Сега ще разберете на какво обръщат внимание стюардесите, с цел да знаят всичко за вас.

 стюардеса

Контакт с очи

Стюардесите се вглеждат деликатно в очите на пасажерите, с цел да получат психологическия им профил. Ако отвръщате взор, евентуално сте нервни и се чувствате неловко. Това положение може да се появи по няколко аргументи, една от тях е, че евентуално се страхувате от полети.

Но има и по-сериозни аргументи, когато пасажерът съставлява заплаха за близките. Разбира се, никой няма да ви изгони от самолета и да ви заподозре в зли планове, само че стюардесата постоянно става по-предпазлива.
Отговаряте ли на поздрава

Изглежда, че поздравът е просто условност, само че даже и тук има трикове. Ако кимнете с глава или не кажете нищо, никой няма да ви упрекна в неучтивост или неблагоприличие. Но при положение на изключителна обстановка няма да ви помолят за помощ. Ако отговорите на стюардесата с съвместен сърдечен привет, ще се превърнете в евентуален неин асистент - неналичието на неприязън и отзивчивите умения ще играят във ваша изгода.

 стюардеса

Как тъкмо да говорите

За никого не е загадка, че речта може да разкрие доста за даден човек. Заеквате ли и непрекъснато ли употребявате междуметия, когато говорите със стюардеса? Говорите ли прекомерно бързо или прекомерно постепенно? Тогава има огромна възможност да ви извърнат повече внимание, в сравнение с другите пасажери.

Заекването, междуметията и неестественото движение на говорене са симптом на тревога: те постоянно се употребяват от натрапници, които по всякакъв начин се пробват да скрият същинските си планове. Но не го приемайте прекомерно съществено - от вас не се изисква да говорите грамотно или изразително. Усмихнатите хубавици обръщат внимание на разбираемостта на речта, а не на знанията ви.

Изнервени ли сте

Може да не криете очите си, да говорите ясно и да се усмихвате, само че тялото е това, което ще ви издаде. Треперещи ръце, капки пот по челото, напрегнати вени, вдървеност на придвижванията - всички признаци безусловно крещят, че сте изнервени.

В този случай стюардесата може да ви схване освен като евентуална опасност, само че и като пасажер, който ще има потребност от помощ по време на полета - да вземем за пример, в случай че получите припадък на суматоха или се почувствате зле.

Как се чувствате

Съществуват редица предупредителни признаци, които са познати на всички: бледен цвят на лицето, хрема или кашлица. В тези сложни времена за стюардесите е изключително значимо да предотвратят проблемите още в самото начало. Ако стюардесата се съмнява, че ще понесете добре полета, тя сигурно ще ви попита за вашето богатство. Рискът несъмнено не е оневинен - след излитането ще бъде доста по-трудно да ви върнат в схващане.

 стюардеса

Пили сте алкохол

Много хора пият по едно пиво преди полет, само че от време на време пасажерите прекаляват. Пияният пасажер е сериозен проблем за всички. Разбира се, в случай че се държите уместно, няма да бъдете принудени да предадете билетите си или да бъдете отстранени от полета. Въпреки това нападателните пасажери могат да бъдат учтиво помолени да изоставен.

Доколко сте в добра физическа форма

Мъже, тази точка се отнася най-много за вас. Красивите стюардеси постоянно правят оценка пасажерите от мъжки пол, и то единствено с положителни цели. Ако сте в добра физическа форма, стюардесата отбелязва това и запомня мястото ви. Защо? В случай на изключителна обстановка може да бъдете призовани да помогнете, да вземем за пример в случай че би трябвало да успокоите ядосан пасажер.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР