Някои хора са склонни да изпращат заплашителни съобщения на бившия

...
Някои хора са склонни да изпращат заплашителни съобщения на бившия
Коментари Харесай

Зодиите, които изпращат заплашителни съобщения на бившия си

Някои хора са склонни да изпращат заплашителни известия на някогашния си след мъчителна за тях разлъка. И въпреки всичко мнозина имат вяра, че най-ценна в тази ситуация е способността на двамата грациозно да прекратят връзката и по-късно запазят другарски усеща един към различен.

Но уви, има някои зодии, които в никакъв случай не са усвоили това умеене, тъй като постоянно имат токсични разлъка. Независимо каква е била повода за разпада на връзката им, сред тях и някогашния им ще има нетърпимост. Те в никакъв случай повече няма да желаят да се виждат и ще приказват неприятни неща един за различен. Понякога обаче това е дребен проблем.

Една връзка може да не е приключила по кротичък път и единият от сътрудниците е надълбоко засегнат. Това може да провокира предпочитание за възмездие от негова страна. Това би включвало изпращането на обидни известия, част от които даже биха били цялостни със закани. По този метод те желаят да го сплашат, в случай че видят, че той към този момент е траяли напред и има нова връзка, в която е благополучен.

Ето и кои са четирите зодии, които най-често са склонни да пишат заплашителни на някогашния си:

Скорпион

Има отмъстителни някогашни другари, които ви изпращат неприятни трептения. А Скорпион с наслада би изпратил известие на някогашния си с обвинявания за края на връзката им. Този воден знак не знае нищо друго, с изключение на да упреква някогашния си за нещастието им в живота. Той би желал да го държи виновен за личната си сърдечна болежка. Всъщност Скорпионите постоянно ги заплашват посредством сходни известия, когато получат отвод да се съберат още веднъж. Понякога може би осъзнават какъв брой неприятно са постъпили, само че в множеството случаи това е прекомерно късно.

Близнаци

Срещата с Близнаци постоянно е доста занимателна, защото те са цялостни с завладяваща информация по най-странните тематики. Но в пъкъла няма да видите такава гняв, която може да изпитва някогашен другар от зодия Близнаци. Те са най-лошите някогашни гаджета, които ругаят досегашната си половинка. Тези хора даже прекрачват границата и изпращат анонимни заплашителни известия. Това може да се дефинира като извънредно тежко закононарушение, само че те изгубват визия за действителността, когато са отхвърлени. Мислят единствено за това по какъв начин да изразят злобата и огорчението си.

Козирог

Някои Козирози даже заплашват да се наранят, в случай че някогашният им не се върне при тях. Дали това е блъф или не, не е ясно, само че има наклонност да раздрусва досегашните им половинки. Те могат да. Типично за тях е да изпратят заплашителни известия по имейла на някой, който са обичали толкоз доста. Те не могат да преживеят обстоятелството, че доскорошното им гадже към този момент е траяло напред и се усеща добре с някой различен. Заплахите за самоубийство са постоянно срещани, само че това по-скоро няма да се случи.

Рак

Ракът постоянно е вкопчен, когато сте в щастлива връзка с него. Но неговото държание се утежнява, в случай че инцидентно се разделите. В такива обстановки от време на време Ракът няма желанието да продължи напред. Някои хора от тази зодия просто биха ви изпратили гневни гласови известия. Но има такива, които биха преследвали някогашния до дупка. Те са подготвени да съсипят идната му връзка с най разнообразни компромати против него, единствено и единствено да го наранят. За тази цел биха стигнали до прекаленост посредством общи фотоси, диалози или даже опит да убедят новия сътрудник, че половинката му е неприятен човек.

Разбира се, не всички представители на тези зодии могат да бъдат причислени към тези описания. Но факт е, че хората, които най-често са склонни да изпращат заплашителни известия, са точно представители на тези зодии. А сходно държание няма да докара до нищо положително нито са някогашните им, нито за самите тях. Колкото по-скоро се отърват от тези токсични връзки, толкоз по-лесно ще е и за двамата да продължат напред.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР