Някои хора са изключително харесвани заради нещата, които вършат. Други

...
Някои хора са изключително харесвани заради нещата, които вършат. Други
Коментари Харесай

8 неща, които най-харесваните хора никога не правят

Някои хора са извънредно харесвани поради нещата, които правят. Други пък имат харизма и притеглят хората с това, което не вършат.  

Ако познавате хора, които има следните качества, споделете с тях какъв брой доста цените обстоятелството, че те са част от вашия живот. Те в никакъв случай:

1. Не упрекват

Приятелите вършат неточности, чиновниците не дават отговор на вашите упования, а доставчиците закъсняват. Това е задоволително, с цел да ги обвините за вашите проблеми.

Истината обаче е, че и вие сте отговорни. Може би не сте обезпечили задоволително образование и процедура на вашите чиновници. Може би сте поискали прекалено много за прекомерно малко време. Може би не сте били толкоз добър другар, колкото си мислите.

Поемането на отговорност, когато нещата се объркат, вместо прехвърлянето на виновността върху някой различен, не е мазохистично, а вдъхновяващо. То ви разрешава да осъзнаете личните си неточности и да вземете по-добри и умни решения идващия път.

2. Не управляват

Да, вие сте шефът. Вие сте титанът на промишлеността. И въпреки всичко, единственото нещо, над което в действителност имате надзор, сте самите вие. Ако желаете да контролирате другите хора, значи сте решили, че вашите цели, фантазии и визии са по-важни от техните.

Вместо да пробвате да измененията чиновниците си по подобен метод, че да паснат на вашите хрумвания за работата, намерете хора, които желаят да отидат там, накъдето вие сте тръгнали.  

3. Не се стараят да впечатляват другите

Хората не ви харесват поради вашите облекла, кола, трофеи или достижения. Хората може да харесват това, което имате, само че това не значи, че харесват вас. Разбира се, на незадълбочено равнище може да наподобява, че ви харесват, само че всяка връзка, която се основава на превземки, а не на основни и откровени взаимоотношения, не е същинска връзка. Когато вашите връзки са построени върху усеща на взаимно почитание и харесване, вие не изпитвате потребността непрекъснато да впечатлявате някого и стартирате просто да бъдете себе си.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР