Някои хора просто не считат на нужно да позволяват на

...
Някои хора просто не считат на нужно да позволяват на
Коментари Харесай

Това са 3-те зодии, които много трудно разкриват какво чувстват

Някои хора просто не смятат на нужно да разрешават на страстите да ги връхлитат и се усещат добре, живеейки по този метод. Не че са лишени от усеща, само че отдалеко наподобява тъкмо по този начин. Те не бързат да се отдадат на обич, не я и търсят, концентрират се в други неща – занимание, задължения, работа. Изглеждат студени, само че единствено най-близките им знаят, че това не е по този начин. Все отново мъчно разкриват страстите си и поради това е елементарно да си помислиш, че те са лишени от усеща. Обикновено те са от идващите три зодии.

Водолей – те са прекомерно свободолюбиви и това им пречи да основат пълноценни връзки. Не понасят някой да ги лимитира, а възприемат връзката тъкмо като нещо такова. Не желаят да имат отговорности към никого, с изключение на към себе си. Ако се впуснат във връзка, се отдават, положителни слушатели са, дават препоръки и схващане, поддържат. Ако обаче им бъде даден и най-малкият мотив за ревнивост или подозрение, са способни да прекратят връзките си. Не толерират лъжата и неуважението ви под никаква форма и от никого. Имат потребност от многообразие в връзките, другояче има заплаха да им омръзнат прекомерно бързо и това да докара до край.

Козирог – при тях казусът е в това, че доста работят и не им остава време за друго. Държат да изкарват парите си с почтен труд и даже прекаляват в този собствен блян. Прекаленият им работохолизъм им пречи да отделят врем за срещи, за романтика, за половинката, в случай че имат такава. Това постоянно става причина да ги мислят за безчувствени и връзките им да се провалят. Дори да проявят интерес към някого, те са склонни да го следят отдалеко, просто тъй като нямат време да задълбочат връзките си. Смята се, че тази зодия спада към енергийните вампири, тъй че бъдете деликатни, в случай че към вас има някой Козирог.

Близнаци – те са хора на крайностите, които менят настроението си доста бързо. Поради това като че ли не им остава време да покажат и усеща. Макар да са доста сладкодумни и да могат да ви приказват за романтика, обич и такива неща, те не показват чувствителността си. Може да ги видите по какъв начин поставят грижи за себе си и за личния си комфорт. От астрологична позиция зодия Близнаци много послъгва, в това число и колегата си, когато е във връзка. Възможни са и изневери от негова страна. Не обичат доста, доста да поемат отговорност, по тази причина и мъчно подхваща крачката да се ожени и да има семейство. Бързо се отегчава.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР