Някои хора притежават наистина чисто и добро сърце, те не

...
Някои хора притежават наистина чисто и добро сърце, те не
Коментари Харесай

Не очаквайте от тези 3 зодии да ви РАЗБИЯТ сърцето – те са предани и лоялни

Някои хора имат в действителност чисто и положително сърце, те не могат да наранят съзнателно никого, страдат дружно с другите и споделят техните паники и страдания. Освен това, не биха ви разрушили сърцето в никакъв случай, даже тяхното да кърви. Те са предани и лоялни, имат вяра в любовта от приказките и се стремят да открият своята такава. Те слагат обичания човек на първо място. Звучи ви като сън, нали? Но е истина и през днешния ден ще ви разкрием кои са тези 3 зодии, притежаващи тези неповторими характерности. Ето ги и тях:

Рак
Мъжете от тази зодия са най-верни
Според астролозите мъжете от една зодия са най-верни и предани. Става въпрос за представителите на знака Козирог. Дълбоко в душата си...
Прочети повече
Раците са склонни да извършат доста други неща, само че да разбият сърцето ви несъмнено не е едно от тях. Те са съчувствени, чувствителни и не биха си дали прошка това да наранят някого. Ако те би трябвало да се разделят с вас, по-късно ще се изтезават дълго време и даже няма да се впуснат в нова връзка, тъй като към момента се усещат отговорни за болката ви. Те не желаят да ви разочароват и ще създадат всичко допустимо, с цел да запазите положителни другарски взаимоотношения. Не понасят някой да не ги харесва или даже ненавижда, стремят се да се схващат с всички. Те са в действителност грижовни и лоялни, само че причина за раздялата може да бъде и в случай че не се разбирате със фамилията им – то е всичко за тях.

Везни

Везните не желаят да предизвикват болежка на никой от околните си, само че това е допустимо, в случай че те също не са в положително прочувствено положение. Тогава напълно несъзнателно могат да изрекат неща, които да ви наранят. Относно любовта – бързо се доверяват и нормално връзките са им съществени, като слагат обичания на фундамент. Но защото работят прекомерно преждевременно, в даден миг усещат, че това не е индивидът за тях и би трябвало да сложат край. За тях това е мъчно, защото не обичат разправии и раздели, усещат се зле и отговорни, само че пък бъдете сигурни, че до момента в който сте били във връзка, не са ви предали в нито един миг.

Дева
3 ЗОДИИ, които в никакъв случай няма да ви предадат
Предателството не води до нищо позитивно. И двете от страните страдат – тези, които са предадени и тези, които са предали. Една...
Прочети повече
Девите са добросърдечни, съществени и лоялни персони. Те сигурно няма да ви заблуждават и да губят времето ви, не понасят изневери и неистини, както и несъмнено не желаят да разбият сърцето ви. Случва се обаче да ви обидят, съзнателно или не, посредством държанието си. Това се случва заради обстоятелството, че са доста сериозни и взискателни, а през множеството време и са недоволни от вашите действия. По този метод си мислят, че ви оказват помощ да се усъвършенствате, само че се получава тъкмо противоположното – потъпкват самочувствието и увереността ви.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР