Някои хора няма да те оценят, докато не си тръгнеш

...
Някои хора няма да те оценят, докато не си тръгнеш
Коментари Харесай

Някои ще те обичат, само когато спреш да ги обичаш

Някои хора няма да те оценят, до момента в който не си тръгнеш от тях.

Някои хора ще осъзнаят какво са имали едвам когато към този момент не им даваш това, което са приемали за даденост, когато към този момент не им изпращаш благи известия, които те са пренебрегнали, когато не ги посрещаш с отворени прегръдки, всякога когато са благоволявали да почукат на вратата ти. Когато към този момент не чакаш със сгънат в очакване корем тяхното позвъняване.

Някои хора няма да осъзнаят какъв брой огромна е била любовта ти, до момента в който не се убедят, че никой различен не може да ги обича толкоз безрезервно.

Някои хора ще осъзнаят какво са имали едвам когато открият, че не могат да открият никой, който да ги обича с всичко, от което те се срамят, някой, който да ги гледа по този начин, като че ли са единственото, което в миналото са желали от живота, някой, с който да се усещат вкъщи – предпазени от хаоса и шума на света.

Някои хора ще се борят за вниманието ти, единствено откакто спреш да им даваш своето.

Някои хора ще осъзнаят какво са имали едвам когато спреш да ги боготвориш. Когато спреш да харесваш всичките им странности, когато към този момент не се опитваш да задоволиш всичките им прищевки, когато не се опитваш да прочетеш мислите им и да предусетиш желанията им.

Когато спреш да им звъниш по средата на деня, просто с цел да им кажеш, че ги обичаш. Когато спреш да им купуваш нещата, които незадълбочено са загатнали в някой диалог. Когато към този момент не зарязваш всичко, с цел да бъдеш с тях тогава, когато желаят. И където желаят.

Някои хора ще се опитат да си те върнат, единствено откакто са те изгубили.

Някои хора ще осъзнаят какво са имали едвам когато си спомнят, че и ти имаш варианти. Че и ти можеш да избираш. Че някъде там има някой, който е по-добър избор за теб. И ти направиш този избор. Когато откажеш да се примиряваш с това да бъдеш просто опция за тях.

Някои хора ще изпитат неналичието ти, единствено откакто ги забравиш.

Някои хора ще осъзнаят какво са имали едвам когато забравиш да им се обадиш на рождения ден, когато забравиш да ги поздравиш без мотив с обичаната им ария, когато изхвърлиш общите ви мемоари. Когато забравиш по какъв начин са те карали да се чувстваш.

Някои хора ще стартират да те почитат, единствено откакто им обърнеш тил.

Някои хора ще осъзнаят какво са имали едвам когато осъзнаят какви взаимни отстъпки със себе си е трябвало да правиш поради тях. Когато си спомнят какъв брой пъти са получавали прошката ти, без даже да са молили за нея. Без да са я заслужавали.

Когато си дадат сметка, че те няма, тъй като ти е пристигнало до гуша от тях и техния нарцисизъм. От тяхната колебливост. От използвачеството им. И ще бъдат комплицирани – тъй като са приемали твоето самообладание за даденост. Приемали са теб за даденост.

Някои хора ще те обичат, единствено откакто спреш да ги обичаш.

Някои хора ще осъзнаят какво са имали, едвам когато докосването на ръцете им към този момент не ти липсва.

Когато не ти липсва гласът им, очите им. Когато видят, че към този момент не си същият човек и не гледаш на тях по същия метод. Когато към този момент не мислиш да тях, преди да заспиш. Когато не им се обаждаш, незабавно щом се събудиш.

Но тези хора в никакъв случай няма да имат опцията да бъдат с теб още веднъж, тъй като, когато най-накрая те изискат, твоето сърце ще принадлежи на някой, който няма потребност да те губи, с цел да желае да те резервира.

Автор: Рания Найм

Инфо: iwoman.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР