Някои хора не могат да си представят живота си без

...
Някои хора не могат да си представят живота си без
Коментари Харесай

Приятелката му поискала да махне кучето си, тогава той пуснал следната обява:

Някои хора не могат да си показват живота си без животни, други просто не могат да ги понасят. Така се случило, че се събрали двама тъкмо такива разнообразни хора. След 4 години връзка, мъж на име Гьотцен решил да заживее дружно с половинката си.

Тогава той още не можел да си показа, че приятелката му ще намрази кучето му Моли. И вследствие на това момичето сложило ултиматум: да се отърве от кучето непременно. Тогава индивидът пуснал известие във вестника:

Отдавам гратис в положителни ръце!

„ Приятелката ми не харесва кучето ми Моли. Така че ще би трябвало да й намеря нов дом. Тя е с чиста кръв, от добър район и прекара 4 години с мен. Тя обича да играе игри, само че не е доста добре подготвена.

Дългокосместа е, тъй че има потребност от малко повече грижи, изключително за ноктите. Но тя обича да се грижат за нея. Не спи и подвига звук цяла нощ, само че спи, когато работя. Яде всичко единствено да е най-хубавото и най-скъпото. НИКОГА не ви посреща на вратата след дълъг работен ден и в никакъв случай не дава безкористна обич, даже да се чувствате зле. Не хапе, само че може елементарно да се настрои на пъклен неприятна конфигурация!

Така че… в случай че някой се интересува от моята 30-годишна, егоистична, злопаметна, материалистична другарка, елате да я вземете! Моето куче и аз желаеме тя да се реалокира в различен дом допустимо най-скоро. Спешно! “

Няколко дни след публикуването на известието Гьотцен го актуализирал и добави, че момичето е върнато на производителите, т.е. на родителите си, и той и Моли си търсят нова другарка.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР