Някои хора казват, че любовта ръжда не хваща и са

...
Някои хора казват, че любовта ръжда не хваща и са
Коментари Харесай

3-те зодии, които ще се съберат с БИВША любов

Някои хора споделят, че любовта наслойка не хваща и са изцяло прави, когато приказваме за мощни усеща и страсти, които с годините не отминават. Ето кои са зодиите, които ще се завърнат при остарялата си обич. Дали обаче ще излезе щастлива връзка от това? Вижте сами!
ТЕЛЕЦ: Телците са зодия, която несъмнено може да мисли доста, да проучва и да взема решение с години въпросите в живота си. Поредната обстановка, в която ще се наложи много да помислят, е остаряла тяхна обич, която ще се завърне в живота им. Трябва да си признаем, че даже Телците да нямат желание за връзка, този интерес към тях е толкоз хвалебствен, че биха траяли ухажването доста дълго време. Харесва им вниманието, флирта и тръпката, която от позабравена се възражда с цялостна мощ. Истината е, че от тази някогашна обич няма да излезе връзка за цялостен живот, само че това не значи, че Телците няма да се позабавляват добре, да издигнат самочувствието и да са в естетика в себе си, поради това, че някогашната им обич е признала грешките си и те излизат чисти от обстановките в предишното си. Трябва да си признаем още, че Телците са буйна зодия, а това, което ги чака... е същинска пристрастеност и огън, който са нямали даже и в предишното си с този човек.
ЛЪВ: Лъвовете не обичат да вършат крачки обратно, да се връщат към минали връзки, да одобряват назад в живота си другарства с „ изминал период на валидност “... само че за всяко предписание си има изключение. В предишното си са имали доста стойностна връзка, която по една или друга причина не е съумяла да просъществува дълго време. Случайна среща с този човек обаче ще възпламени още веднъж пламъчето, което този път ще се разгори с цялостна мощ. Неусетно Лъвовете ще се озоват в доста сериозна връзка, която ще им даде цялото благополучие на света. Ще видят какво са изпуснали, ще осъзнаят грешките си и можем самоуверено да кажем, че ще преоткрият сродната си душа. Това, което чака Лъвовете са доста пътешествия, сантиментални срещи, вечери в заведения за хранене и какво ли още не. До края на годината могат да чакат и годеж, което ще ги направи още по-щастливи. Изглежда, че просто в предишното не са били подготвени за този човек, само че в този момент нещата ще бъдат радикално разнообразни!
СТРЕЛЕЦ: Стрелците могат умерено да кажат, че са хора, които умеят да дават втори късмет в живота. Особено що се отнася до връзки или другарства. Смятат, че грешките могат да се поправят, а времето лекува. Съвсем скоро ще се сетят за остаряла своя обич. Ще стартират да си напомнят щастливите моменти, хубавите случки и нещо ще ги накара да се обадят на този човек. За благополучие ще схванат, че той е свободен и изцяло подготвен за една сякаш почтена среща, в която да си кажат със Стрелците какво вършат през последните години и по какъв начин се развива животът им. Тази сякаш почтена среща ще се окаже началото на нещо доста вълнуващо. Още през първите минути ще усетят остарялата тръпка да се завръща с нова мощ. Ще видят какъв брой се е трансформирал индивидът против тях и смяната ще има хареса. Започването на връзка още веднъж може да е малко по-трудно начинание за Стрелците, тъй като индивидът насреща няма да е доста сигурен, че това е вярното решение. Но в последна сметка възприятията ще надделеят и ще стартира нещо доста вълшебно!
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР