Някои хора казват, че богатите хора не са тези, които

...
Някои хора казват, че богатите хора не са тези, които
Коментари Харесай

Хората, които правят тези неща, никога няма да забогатеят!

Някои хора споделят, че богатите хора не са тези, които имат по доста, а тези, които имат задоволително. Но даже и от тази вероятност не всеки би споделил за себе си, че е богат. Много хора поставят огромни старания, с цел да забогатеят, само че постоянно се провалят. Понякога за това са отговорни външните условия, а различен път - самите ние.

Ето и главните аргументи, поради които не забогатяваме и сме си отговорни самите ние.

Купуваме неща, които не можем да си позволим

" Ако можеш да си го купиш на неговата двойна цена, значи можеш да си го позволиш ". Тази максима е много известна и принадлежи на рапъра и милиардер Джей Зи. Правилото би трябвало да важи за всичките ни покупки с изключение несъмнено на недвижимото имущество. Ако смарт телефонът, който искаш да си вземеш, е колкото една твоя заплата, нямаш късмет да се озовеш в клуба на богатите.

Виж още: Двете зодии, които всеки желае в живота си

Не спестяваме

Когато имаме спестени пари, елементарно можем да преживеем месец или повече при изключителни условия. Затова е значимо да изградим добра финансова просвета и положително отношение с парите. " Никога не спестявай това, което ти остане, харчи това, което ти остава след спестеното ", споделя Уорън Бъфет.

Виж още: ТЕСТ: Твоето IQ е 140, в случай че отговориш вярно на тези въпроси!

Хвърляме храна

Ако хвърляте постоянно храна от хладилника си, тъй като ѝ е изминал срокът на валидност, значи имате проблем с планирането на храненето. Хвърляйки храна, на процедура хвърляте парите си в боклука.

Виж още: Миа Халифа с значимо обръщение към девойките и срамен роман за интервала в порното

Не рискувате

Колко милионери знаем, които са забогатяли единствено от спестяванията си? Ако продължавата единствено да пестите, ще имате резултати, които евентуално и сами можете да прогнозирате. Това не значи да пускате тото или да търкате билетчета, а да се поинтересувате от тържища, акции, валута, скъпи метали. 

Виж още: Радост в Турция: Любима двойка още веднъж се събра, Джан Яман и Демет Йоздемир отново са дружно

Не желаете да учите нови неща

Светът се трансформира бързо и би трябвало да сме в час с новостите. Ако не намирате време или средства да подобрите уменията си, ще останете на същото равнище, на което сте и в този момент.

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР