Някои хора изневеряват постоянно, други пък не го правят цял

...
Някои хора изневеряват постоянно, други пък не го правят цял
Коментари Харесай

Тест: Това, което видите първо на картинката, показва колко е вероятно да изневерите

Някои хора изневеряват непрекъснато, други пък не го вършат цялостен живот, макар че са в ужасни връзки. Затова психолозите настояват, че много постоянно дали ще изневерите не зависи от качеството на връзката ви, а от персоналните ви характерности и какъв брой тъкмо ви е “слаб ангела”. Картинката по-долу е оптическа заблуда основана, с цел да можете да установите какъв брой бързо е евентуално да изневерите на колегата си. Погледнете картинката и вижте кое е първото нещо, което ви прави усещане?

Птиците
Ако първо сте видели птиците, вие сте човек, който в множеството случаи е правилен. Ще останете подобен в случай че не решите, че ориста има пръст във вашата невярност. Обожавате сантименталните филми и знаете, че в случай че срещнете някого, с който се чувствате свързани, има възможност да изневерите.

Дървото
Ако сте видели първо дървото, това значи, че в никакъв случай няма да изневерите. Обичате сигурността и постоянно прикривате страстите си. Понякога сте упорити и предпочитате да останете във връзка, в която не се чувствате щастливи или оценени.

Колибките
Ако сте видели първо колибките, вие сте от вида хора, които изневеряват постоянно. Изневярата постоянно не е нещо, което сте възнамерявали и нормално сте съгласни на отворена връзка, само че рядко се осмелявате да го зяавите пред непрекъснатия си сътрудник.

Слона
Ако сте видели първо слона, вие сте от вида хора, които са изневерили един път и сте си дали обещание повече да не го вършиме. Това евентуално се е отразило зле на връзката ви, даже да не са ви изловили в невярност. Дали сте си сметка, че душевен и прочувствено неверността е прекомерно натоварваща за вас.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР