Някои хора имат талант да усещат“ пространството, около себе си.

...
Някои хора имат талант да усещат“ пространството, около себе си.
Коментари Харесай

ТОП-6 признака, че имаш силна енергия

Някои хора имат гений да „ усещат “ пространството, към себе си. Те елементарно могат да разграничат „ положителните “ трептения от „ неприятните “ и интуицията им в никакъв случай не се проваля. Експертите показаха шест признака у хората с висока енергийна сензитивност.
Такива хора виждат Вселената по-добре от останалите и имат невероятна вътрешен глас.
Кои са тези 6 признака и дали вие ги притежавате, вижте в този момент:
Емпатия
Тънко сензитивните хора се отличават със съчувствие и добрина. Те постоянно знаят по кое време другите се усещат зле и се пробват да оказват помощ на нуждаещите се допустимо най-скоро. Понякога тяхната съпричастност доближава до такава степен, че стартират да изпитват физическа болежка дружно с този, който в действителност я изпитва.
 6 предмета, които НЕ бива да подарявате за рожден ден 6 предмета, които НЕ бива да подарявате за рожден ден
Има дарове, които е добре да не подаряваш, когато някой те предложения за бъдеш посетител на рожден ден. Различни суеверия приказват, че може би...
Емоционално влакче в увеселителен парк
Хората, които са чувствителни към вибрациите, са доста подвластни от общата атмосфера, която доминира на всички места. Ако всички в близост са тъжни, то  и те също са тъжни. И в случай че всички се забавляват, тогава пламенно сензитивният човек е екипиран с прочувствен прилив.
Зависимост
За да заглушат ниските трептения, сензитивните хора прибягват до разнообразни „ допинг “. Те постоянно стават заложници на някакъв тип взаимозависимост: алчност, алкохолизъм, наркомания, полова взаимозависимост и други.
Възможност за „ различаване “ на хората
 3 супер положителни хрумвания да презаредиш батериите тъкмо в този момент 3 супер положителни хрумвания да презаредиш батериите тъкмо в този момент
Сивото всекидневие е супер досада и имаш потребност от нови страсти. Как разбрахме ли? Точно по това време на годината всички сме по този начин! Животът...
Енергочувствителните хора могат елементарно да разпознаят кой е добър човек във и кой не е. Те са отлични психолози, само че в никакъв случай не употребяват дарбата си в ущърб на близките. Манипулацията не е обвързвана с тях.
Тенденция към самотност
Най-често хората, които са чувствителни към вибрациите, са интроверти. След среща с другари или обикновено пътешестване до извършване на покупки, те се нуждаят от отмора. Те бързо се изморяват и са изтощени от общуването с останалите.
Способност да виждате знаци
Това, което другите хора считат за елементарен случай, енергочувствителните хора го назовават ​​знак от горната страна. Те елементарно могат да схванат какво желае Вселената от тях и ще се опитат да следват верния път.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР