Някои хора имат шесто чувство, което никога не ги подвежда.

...
Някои хора имат шесто чувство, което никога не ги подвежда.
Коментари Харесай

Тези зодии имат шесто чувство. Благодарение на блестящата им интуиция животът им е много по-лесен

Някои хора имат шесто възприятие, което в никакъв случай не ги подвежда. Оказва се, че развитата вътрешен глас може да бъде обвързвана с датата на раждане. Звездите показват три зодии, които рядко бъркат и е малко евентуално да вземат неверни решения, а с помощта на уменията си могат да бъдат страхотни съветници.

Случва се, когато се обърнем към избрани хора за мнението им по дадена тематика, да сме уверени, че те ще кажат истината и съветът им ще бъде верен. Ние имаме вяра във вродената вътрешен глас и на тази основа знаем, че техните прогнози ще се осъществен. Малко хора осъзнават, че сходна дарба може да зависи от това какви зодии са..

Тези зодии имат шесто възприятие

Рак

Хората зодия Рак се характеризират с вътрешен глас над междинното равнище. Обикновено нямат проблем да се управляват от него и точно на тази основа взимат сложни решения. Случва се Раците да разчитат страстите на другите, което ги прави положителни събеседници и слушатели. Те обръщат огромно внимание на жестовете, думите и други фактори, които могат да ги управляват. Те са съпричастни, тъй че се радват, когато могат да посъветват някого или да оказват помощ за решаването на проблем.

Водолей

Една от тези зодии притежаващи брилянтна вътрешен глас е Водолей. Те са изобретателни и отворени, тъй че нямат проблем да схванат даже най-трудните въпроси. Знакът Водолей се ръководи от Уран, който е най-далечната планета в нашата слънчева система. Това значи, че хората от тази зодия имат необятна вероятност за забелязване на елементи и вътрешен глас, която нормално не ги разочарова. Благодарение на него могат да вземат вярното решение даже за няколко секунди, което не е елементарно изкуство. Те са добродушни, безкористни съветници. Случва се да предусетят действителността и да виждат нещо, което следва да се случи.

Риби

Поради своята креативност, Рибите нормално имат интуиции, които рядко са неправилни. Няма проблем да им се поддадат и въз основа на тях да вземат решение, което нормално е вярното. Когато някой попита Риби на какво съображение са работили по този начин, те постоянно няма да могат да отговорят или да кажат, че са били водени от интуицията. Високата сензитивност и успеваемост при откриването на неистини им разрешават да измислят на практика всеки трик. Когато хората под този знак виждат даже дребен намек за неприятности, те ще извърнат огромно внимание на това, с помощта на което ще избегнат казуса.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР