Някои държави правят всичко възможно, за да запазят хаоса в

...
Някои държави правят всичко възможно, за да запазят хаоса в
Коментари Харесай

Путин: Някои страни искат в Близкия изток да цари хаос

Някои страни вършат всичко допустимо, с цел да запазят хаоса в Близкия изток. Това съобщи съветският президент Владимир Путин, представен от ТАСС.

„ Вместо да направляваме дружно обстановката в района и да се борим с тероризма, някои от нашите сътрудници вършат всичко, с цел да запазят хаоса за непрекъснато “, съобщи съветският държавен глава.

Путин сподели също по този начин, че предходните предписания за превъзмогване на международни спорове не работят, а нови към момента не са открити. „ Съперничеството в международната подчиненост набира скорост. За нас Организацията на обединените народи би трябвало да остане център на световната система “, съобщи Путин.

Руският президент акцентира, че „ нашата обща цел би трябвало да е увеличение на властта и успеваемостта на Организация на обединените нации “. По отношение на Сирия, Путин съобщи, че страната му следва интернационалните закони.

„ Русия се опълчва на терористите дружно със законната власт в Сирия “, сподели президентът. Той заключи, че в района има доста несъгласия, само че Москва е работила търпеливо с всички участници в процеса.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР