Някои черти от характера си можем да кажем, че са

...
Някои черти от характера си можем да кажем, че са
Коментари Харесай

Как изневерява всяка жена спрямо зодията си

Някои черти от характера си можем да кажем, че са ни дадени от знака, под който сме родени. Зодията също има въздействие върху построяването на нашата персона и астролозите вършат изследвания и дефинират разнообразни аспекти от държанието ни под силата на зодията. Такъв образец е реакцията и мнението на всеки знак към изневерите. Ето и по какъв начин работят представителките на нежния пол в такива обстановки:

Овен

Овенът по принцип се концентрира напълно върху нещото, което го притегля. И по тази причина в случай че усетите някаква смяна във вашата половинка като да вземем за пример непрекъснати закъснения, неглижиране а срещите ви и така нататък – то най-вероятно тя ви изневерява.

Телец

Представителките на този знак обичат да споделят всичко за себе си, доста отзивчиви и лъчезарни са, те не стопират да приказват и са извънредно енергични. Обаче в случай че индикирате студено държание и игнориране, може би те към този момент се държат жизнерадостно с някого различен, отвън вашия обхват.

Близнаци

Близнаците са обществени и свободолюбиви. Те обичат заниманията и непрекъснато можете да ги срещнете по кафетата, моловете, парковете и така нататък Но в случай че стартират да стоят у дома по-често от нормалното, може да поставите държанието и под подозрение и да сте по-наблюдателни.

Рак

Представителките на тази зодия отдават значимо значение на фамилното огнище и имат морални полезности, които пристъпват извънредно рядко. В възможна обстановка на невярност те ще се усещат зле, ще изпаднат в меланхолия и няма да могат да ви погледнат в очите.

Лъв

Жените Лъвици обичат вниманието, само че в случай че усетите, че стартират да се гласят прекомерно доста преди излизане и посещават все по-често салоните за хубост, може би би трябвало да се усъмните за допустима измяна от тяхна страна.

Дева

Девите също не обичат да изневеряват и лъжат половинката си, само че в случай че решат да изневерят – ще го създадат доста ловко и без следи. Все отново може да ги изобличите, в случай че усетите прекомерната им раздразнителност. 

Везни

Везните се тормозят от това да не бъдат разобличени и да се основат съществени конфликтни обстановки и заради тази причина заобикалят да изневеряват на половинката си.
4-те зодии, които НИКОГА не биха ПРОСТИЛИ изневярата
Изневерите са сериозен нож в гърба, само че въпреки всичко някои хора вземат решение да дадат втори късмет на половинката си или пък има и такива, които спокоен...
Прочети повече
Скорпион

Скорпионките са извънредно мистериозни и потайни, съвсем е невероятно да ги хванете в измяна, даже да го вършат постоянно. Но в случай че не изпуска телефона си от зоркия си взор, то може да се усъмните в лоялността им.

Стрелец

Стрелците стават доста нервни и се ядосват на колегата си за минимални неща. По това може да познаете, че са гузни за нещо.

Козирог
Тези 4 признака издават, че жена ви най-вероятно си има ухажор
Досега сте прекарвали един благополучен и относително спокоен живот  с вашата половинка, само че ненадейно сте усетили, че нещо не е както тр...
Прочети повече
Козирозите няма да спрат да се самообвиняват и с цел да прикрият грешката си ще се държат прекомерно благо и грижовно с вас, което също  е мотив за подозрение.

Водолей

Водолейките няма да споделят нищо даже на приятелките си, в случай че не пристигна миг, в който те сами не попитат – тогава ще признаят за всичките си грехове.

Риби

Рибите не биха изневерили на половинката си, само че въпреки всичко има и такива случаи. След това те не могат да погледнат колегата си от позор и гузна съвест.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР