Някогашният синоптик – любимец на народа Емо Чолаков е голям

...
Някогашният синоптик – любимец на народа Емо Чолаков е голям
Коментари Харесай

Спестовник! Емо Чолаков с 6 бона заплата на летището, а пътува с трамвай

Някогашният синоптик – любим на народа Емо Чолаков е огромен спестовник. Бившата звезда на Би Ти Ви работи на летището в държавното дружество „ Ръководство на въздушното придвижване “, където всеки месец взима по 6-7 000 и все пак пътува с градския превоз, видя кореспондент на Lupa.bg.

Метеорологът постоянно движи с трамвай №7, на който се качва от спирката на мол България, наоколо до който е и жилището му. Когато пътува към работа пък някогашният водещ пък се качва на метрото.

Чолаков употребява публичния превоз, макар, че от летището му дават и пари за гориво. Той обаче очевидно избира да не разточителства, а да пести от пътната екстра.

Усмихнатият синоптик напусна Би Ти Ви напролет на предходната година поради ниска заплата. РВД с наслада одобриха усмихнатия водещ, още повече откакто на изявление показал съвършени знания и отличен британски език.

Въпреки че към този момент не работи в медията, Емо постоянно навестявал сътрудниците си в Би Ти Ви,  за да пийнат по кафе и да разменят някоя приказка. Колегите му описват, че въпреки и към този момент много по-солидно заплатен, Чолаков не се е надул, а е същият зевзек, какъвто си го познават всички.

Инфо: ЛУПА

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР