Някогашният Дон Жуан от времето на соца – комикът Миодраг

...
Някогашният Дон Жуан от времето на соца – комикът Миодраг
Коментари Харесай

Миодраг Иванов чукна 73 с млада булка, поддържа форма с танцьорки

Някогашният Дон Жуан от времето на соца – комикът Миодраг Иванов подвигна ваучър за 73-ия си рожден ден в Белград, където живее от години, научи HotArena. Остарелият бонвиван не се поколеба да облече бяло поло и сатенена разкопчана риза, да се спретне в тесни дънки, с цел да покаже, че за него годините нямат никакво значение. 

Ефектът обаче не е в негова изгода. „ Изпосталял и кокалест, в тия дрешки Мио наподобява на „ Дартанян ” на остарели години ”, хихикат познатите му. Бившият кадър на Българска национална телевизия обаче самоуверено написа в профила си във Facebook: „ По време на лов, дивите зайци бягат на зиг-заг. Само заекът-тарикат бяга в зига, до момента в който ловците стрелят. Така е и в живота! ”, упражни в обществените мрежи позакърнялото си възприятие за комизъм комикът. И смело означи, че към момента е в тийнейджърска възраст. 

Иначе от години шоуменът се е изолирал в Белград, където споделят, че се е отдръпнал поради проблеми с простатата, които лекувал сполучливо. Чепатият сърбин тотално се е отказал да се появява в медиите и да дава изявленията, само че не се лишава от веселбите, които още карат кръвта му да кипва. Казват, че не се е отказал и от дамите и имал много по-млада младоженка, с която живеел от няколко години. Миодраг живеел обичайно – нито пищно, нито оскъдно, а към скромната си пенсия добавял парите от наема на софийския си апартамент, който отдавал за 400 еввро месечно. В Сърбия било малко по-евтино от България, което го устройвало.

Още през 80-те къдрокосият комедиант се прочу като един от огромните свалячите на София и не една пикантна клевета го свързваше с известни столични хубавици. През 90-те Миодраг се изцепи, че бил зет с Иван Славков – Батето, тъй като е спал и с известната моделка и певица Соня Васи, само че претърпя същински неуспех. Приятелката на братя Аргирови крепко го насмете, като го назова в прочут всекидневник „ мечтател ”.
Казват обаче, че Миодраг в действителност се е показал като същински Казанова измежду балерините и стюардесите и „ обърнал десетки ”. Шоуменът шашвал дамите като се събличал по копринено долни дрехи, което подбирал с дни циркулиране из магазините. Този табиет му е останал и до през днешния ден, като желанията му са към шарените боксерки.

Зад гърба си Мио има три брака – първият е с дъщерята на известния карикатурист Теню Пиндарев – Аврора. Жени се за нея, когато тя е едвам на 21 и работи като стюардеса. За жал, бракът приключва трагично – хубавицата умира в самолетната злополука дружно с Паша Христова. Съпруга №2 е Йохана, с която дружно работят по нощните питейни заведения. От нея е синът му, кръстен на него - Миодраг. Половинката му обаче го напуща, с цел да замине за Америка. Третият брак на звездата от соца е с цирковата артистка Диди Цанева, също известна красавица от годините преди демокрацията. Съвместният живот с нея обаче не върви. Двамата се разделят малко след брака си.

Сега в дома на Миодраг също имало млада жена, само че отвреме в точния момент остарелият женкар поддържал форма с вариететни танцьорки, вършат му реклама негови познати. Поне един път в месеца той отскачал до София, с цел да се види със старите приятели, написа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР