Някогашната миска Антония Петрова шокира мнозина с вида си като

...
Някогашната миска Антония Петрова шокира мнозина с вида си като
Коментари Харесай

Чудна снимка! Антония Петрова гони по килограми мъжа си

Някогашната миска Антония Петрова шокира мнозина с типа си като се появи, очевидно качила едно десетина и от горната страна килограми. Тоца, както я назовават всички, се е добре се е охранила, макар че след раждането на второто си дете, си бе запазила значително фигурата. 

Потребители допускат, че тлъстинките по нея се дължат на положителните кулинарни умения на мъжа й - Ивайло Батинков, който от дълго време също се подвизава с добре отгледано коремче. А и Тоца непрекъснато снима и демонстрира масите, на които двамата със брачна половинка й се хранят обичайно и нищо чудно кефът да си е дал отражението.

Фотосите на Антония Петрова ясно демонстрират, че тя се е " подобрила " съвсем на всички места. Промяната е очевадна за лицето й, което е станало бузесто и месесто, нищо общо с фините й черти преди. В раменете и над кръста ситуацията е като при плувкините, а даже тънките й крайници в този момент са месести и с дебелички коленца.

Коментарите в нета са разнородни като множеството се смеят, че " съвършената кралица " се е ояла, само че има и такива, които я харесват повече по този начин. " Крайно време е да спре да се прави на съвършената и да се покаже като естествена и елементарна жена, каквато е. Харесва им да си хапват на хората, хапват си, какво толкоз ", смеят се в мрежата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР