Някога тази руса красавица е учила за адвокат и дори

...
Някога тази руса красавица е учила за адвокат и дори
Коментари Харесай

Секссимволът Мишел Пфайфър се пусна без грим и филтри на 65 (Актрисата спечели битката с времето – Снимки)

Някога тази руса хубавица е учила за юрист и даже не е мислила за актьорска кариера.

Всичко стартира, когато бъдещата звезда реши да взе участие в няколко локални състезанието за хубост. Момиче с подобен външен тип не можеше да остане неусетно: безусловно след първото съревнование сътрудници и скаути се подредиха да я видят. Но тя не остана дълго в моделния бизнес: съвсем незабавно започнаха да й оферират кино функции. След няколко епизодични функции последва необикновен пробив: Пфайфър получи ролята в „ Лицето с белег “, която мигновено я направи международна звезда.

Оттогава в кариерата  на Мишел се появяват от ден на ден и повече нови произведения. Вярно е, че през годините тя стартира последователно да се отдалечава от дейна работа. Тя към момента се снима във филми, просто подхожда доста по-внимателно към избора им.

Има един минус в това: почитателите към този момент виждат обичаните си звезди доста по-рядко. Мишел не излиза постоянно. Но когато се появи на аления килим, публиката е във екстаз. Изглежда, че 65-годишната русокоска наподобява съвсем по същия метод, както при започване на кариерата си

Но всяко светско събитие изисква тонове грим и грим, ловко настроено осветяване, професионални фотографи... Наистина ли актрисата наподобява толкоз млада в всекидневието?

Сега интернет потребителите имат късмет да схванат: звездата разгласява почтена фотография в непосредствен проект без филтри.

И да, Пфайфър е все по този начин красива на фотото. Разбира се, актрисата има признаци на възраст по лицето си, само че те единствено я украсяват.

А малко преди този момент Мишел сподели фотография без никакъв грим. И получи доста похвали.

„ Един ден разбирате, че можете да изглеждате ужасно на възрастта си “, сподели актрисата в изявление. - Вече няма потребност да се пробвате да бъдете по-млади. Гледам на годините си от позиция, че съм над 60, само че наподобявам ужасно, тъй че всичко е наред. ”

Източник: Wday.ru

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР