Някога принц Уилям, съпругата му Кейт Мидълтън и принц Хари

...
Някога принц Уилям, съпругата му Кейт Мидълтън и принц Хари
Коментари Харесай

Удари я право в сърцето: Първи снимки на тъжната Кейт, след нападките на Хари

Някога принц Уилям, брачната половинка му Кейт Мидълтън и принц Хари бяха в чудесни връзки.

Публиката постоянно ги виждаше дружно да се смеят заразително на разнообразни публични събития. Днес обаче, малко след 41-ия рожден ден на принцесата на Уелс, по лицето ѝ няма и помен от усмивка.

Тазгодишният празник на Кейт съответства с излизането на бомбастичната автобиография на Хари Spare и с множеството изявленията, които той даде, с цел да промотира книгата, чиито права костват зашеметяващите 20 милиона $.
                             

В записките си принцът прави редица разкрития от персоналния живот на кралското семейство, които няма по какъв начин да не са се отразили на живота им. Бърза инспекция на кралските сметки демонстрира, че те даже не са намерили време да поздравят Кейт за рождения ѝ ден.

Днес в английските медии се появиха и първите фотоси на принцесата на Уелс, след излизането на скандалната книга, от които проличава, че Мидълтън е приела много тежко нападките на Хари, който преди запознанството си с Меган, бе един от най-близките ѝ хора.

 
                             

Херцогът на Съсекс хвърли виновността напълно върху Кейт за скандалната шаферска рокля, която стои в основата на „ Мегксит “. Той даже показа чат сред двете дами, в които Мидълтън написа, че принцеса Шарлот „ плакала, когато я пробваше вкъщи “ и твърди, че случаят е бил провокиран от снаха му Кейт, която изглеждала раздразнена, че на Меган ѝ лишил един ден, с цел да се свърже с нея по отношение на казуса.



Несъгласието сред двете дами, съгласно него, е било в допълнение изострено от нежеланието на Кейт да посети шивача на Меган в двореца Кенсингтън и предложенията да провеждат празненство за шаферите и шаферките, когато бъдещата младоженка е била заета да се оправя със разногласието с татко си, Томас Маркъл. По това време в медиите се появиха разкрития, че Томас е сключил договорка с папараци, които да го снимат малко преди сватбата.

Хари употребява и изявлението си с журналиста на ITV и остарял другар Том Брадби, с цел да упрекна Кейт в „ стереотипизиране “ на Меган, тъй като тя е американска актриса и е разведена и със разбъркан генезис.

В изявлението си Хари споделя още, че е виждал брачната половинка на брат си като „ сестрата, която в никакъв случай не е имал “, защото двамата се познават от дълги години - скоро откакто Уилям и Кейт стартират да излизат през 2003 година



Британското общество постоянно е считало, че Хари се е разбирал добре с брат си и брачната половинка му, защото той постоянно ги придружаваше за разнообразни задължения, преди да срещне Меган. Пред Брадби обаче той сподели, че въпреки събитията да са били „ занимателни “, от време на време се усеща „ леко неловко “.

Хари също сподели, че концепцията той, брачната половинка му и принцът и принцесата на Уелс да са „ прелестната четворка “ е „ нещо, основано от английската преса “ и това „ основава конкуренция “.

Той сподели на Брадби: „ Идеята четиримата да сме дружно постоянно е била вяра за мен. Много бързо обаче нещата се обърнаха на Меган против Кейт. ”



Хари добави, че брат му Уилям е „ изразил някои опасения “ по отношение на брака му с Меган преди сватбата им през май 2018 година

„ Той в никакъв случай не се опита да ме разубеди да се оженя за Меган, само че изрече някои терзания доста рано и сподели „ това ще бъде в действителност мъчно за теб “ и аз към момента, до ден сегашен, не разбирам защо тъкмо говореше. Може би е планувал каква ще бъде реакцията на английската преса. ” - разсъждава Хари.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР