Някога оценяван на 47 милиарда долара, WeWork предупреждава за „съществени съмнения“, че може да остане в бизнеса

...
Веднъж струващ цели 47 милиарда долара, WeWork сега предупреждава, че
Коментари Харесай

Веднъж струващ цели 47 милиарда долара, WeWork сега предупреждава, че има „съществени съмнения“ относно способността на компанията да остане в бизнеса през следващата година поради фактори като финансови загуби и нужда от пари.

Акциите на WeWork се сринаха с 2 цента, или 11%, до 19 цента в предпазарната търговия, тъй като инвеститорите усвоиха съобщението вторник от компанията за споделяне на офиси, че бъдещето й зависи от подобряването на ликвидността и рентабилността й през следващите 12 месеца.

WeWork някога беше най-големият наемател в Ню Йорк и направи името си с лизинг, обновяване и пренаемане на офиси пространство в градовете в цялата страна. В крайна сметка тя продаде акции на обществеността през 2021 г., две години след грандиозен колапс по време на първия си опит да стане публична – което доведе до отстраняването на нейния главен изпълнителен директор и основател Адам Нойман.

Дори иконата за дистанционна работа Zoom нарежда на работниците да се върнат на Три години по-късно шефовете и служителите все още се сблъскват относно връщането си в офиса Марта Стюарт казва, че Америка ще „потъне в канала“, ако хората не се върнат в офиса

Временният главен изпълнителен директор на WeWork, Дейвид Толи, прозвуча оптимистична нотка във вторник в резултатите на компанията за второто тримесечие, през което тя отчете загуба от $349 милиона.

„Трансформацията на компанията продължава с темпове, като се фокусира върху задържането на членовете и растеж, удвояване на усилията ни за оптимизиране на портфейла от недвижими имоти и поддържане на дисциплиниран подход за намаляване на оперативните разходи“, каза Толи.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР