Някога чувствали ли сте се така, сякаш бихте направили всичко

...
Някога чувствали ли сте се така, сякаш бихте направили всичко
Коментари Харесай

Любимите коктейли на зодиакалните знаци

Някога чувствали ли сте се по този начин, като че ли бихте създали всичко за глътка от обичания си коктейл? Е, даже и да не сте разкрили съвършеното пиво за вас, не се тормозете, тъй като лятото е в разгара си и има време за вкусни опити. Особено, в случай че коктейлът е особено основан за вас и вашия зодиакален знак. Дори и да не сте от хората, които четат всекидневно хороскопа си, в никакъв случай не пречи да разширите избора си на пиво с някоя нова освежаваща рецепта.

Хората ви познават като състрадателни, нежни и може би малко интровертни. Вашето щастливо място? На някой изолиран плаж, където да слушате вълнуващите звуци на морето. Нямате потребност от тежки и комплицирани напитки, а от нещо свежо и екзотично, което би ви пренесло въображаемо на някой тропически остров, като JUICY PERFECTION.
Напълнете 2/3 от изстудена висока чаша с FRUTINO Шардоне праскова и манго. Допълнете със сода. Украсете с комат манго или серпантина лимонова кора.


Вие сте от хората, които притеглят вниманието на близките единствено с наличието си. И това напълно не ви тормози! Знаете, че без значение дали сте облечени с рокля, или състезателен панталон, ще има най-малко няколко погледа, вперени във вас. Коктейлът, който би ви оказал помощ да се насладите на тръпката, е мощен и самоуверен, тъкмо като HOLIDAY CRUSH .
В тумбеста чаша сипете натрошен лед. Долейте с FRUTINO Сира синя слива и смокиня. Отгоре поръсете с настъргани люспи черен шоколад. Украсете с комат сушен портокал.


Приказливи, занимателни и много нерешителни, вие постоянно се чудите какво тъкмо да си поръчате. За вас постоянно преди всичко е приятната компания, а по-късно идват питиетата. Коктейлът, който ви пасва най-добре, е лек, мистериозен, само че и доста ободрителен – THE QUEEN OF THE BEACH .
В необятна чаша налейте FRUTINO Шардоне праскова и манго. Допълнете със сода. Отгоре сипете задоволително количество натрошен лед, с цел да се образува твърда повърхнина. Върху нея настържете стърготини лимонова кора. Украсете с комат портокал.


Практични, добре обосновани и консервативни (но с мярка), постоянно бихте заложили на нещо класическо, само че пречупено през забавна призма. Вниманието към детайлите е едно от най-големите ви преимущества. MOJITO GARDEN е тъкмо за вас – типичен избор, само че с много по-свежа интерпретация.
Изстискайте сока от половин лайм във висока чаша със столче. Долейте сода. Прибавете FRUTINO Пино гриджио с лайм и мента. Украсете с комат лайм и листенца прясна мента.

Направете своя FRUTINO Photo MIX и имате късмет да спечелите доста награди!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР