Някога чували ли сте за аборигенни племена, които могат да

...
Някога чували ли сте за аборигенни племена, които могат да
Коментари Харесай

Хората, които нарушават всички физически закони



Някога чували ли сте за аборигенни племена, които могат да левитират, нарушвайки законите на физиката, а какво ще кажете за индивидът, който без проблем устоя мощни електрически удари или дамата с рентгеново зрение? Именно с тези хора ще се запознаете през днешния ден в този видеоклип.

С вас е Ayhan Infire, и през днешния ден в този видеоклип ще ви споделя за хора със суперспособности, които ще ви оставят без думи, направете си по един чай или едно кафе и ви искам, прелестно гледане, другари!

1. Радж Мохан Наир

На всички нас през детството ни са ни правили забележка да не си мушкаме ръцете по контактите, тъй като в следствие ни следва потрес и контузия и в най-лошият случай – летален излаз.

Но, мисля, че това не касае Радж Мохан Наир от Индия,  този човек безусловно е проводник, кадърен е да издържи  мощен разряд, който ще мине през неговото тяло не изпитвайки и грам стеснение, той е прочут също по този начин и като,,Електро човек “ макар, че той не може да стреля с електричество от ръцете си, той може да пропуща електричество посредством себе си, захранвайки  електрическа крушка или устройство, всичко, което би трябвало да направи, е да хване проводниците с ръцете си и да разреши на голямото количество електричество да премине през тялото му, нормално той поставя една тел в устата си за по-добро осъществяване, а другата я стиска в ръката си.

Учените схващат това, само че към момента не могат да схванат по какъв начин тъкмо работи суперспособността на Радж и какъв е произходът му, всичко, което знаят е, че той може елементарно да издържи ток до 10 ампера, в случай че подложите елементарен човек на същата мощ на тока, тогава това ще докара до прекъсване на сърцето за елементи от секундата

2. Човекът Магнит

Може би способността на индийците свързани с магнитните полета не са изключени, желая да ви срещна с Лии Тоу Лин. Да, този човек не може да организира електричество посредством себе си, само че за сметка на това, по него залепват железни принадлежности и елементи. Той е родом от Малайзия и се е популяризирал като човекът-магнит, вие сами виждате по какъв начин по малайзиеца залепва всичко по тялото му  - най-различни кухненски принадлежности, брадви. Учените, които са изучавали този човек са споделили, че той може да удържи до 2 кг тежест, откривателите на Малайзиският техничен университет които са изучавали неговите особености са стигнали до извода, че не са били открити никакви магнетични качества по тялото на Лии Тоу Лин, обаче са разкрили че неговата кожа има някакви мистериозни свойства за засмукване, не е било разбрано какви са били точно тези свойства, само че поради тях той е станал същински магнит и известен в своята страна.

3. Левитация

Колко на високо можете да скочете от място? Едва ли някога  сте си поставяли сходен тест, в случай че ви е забавно, то вие можете да го пробвате в този момент, във всеки случай надали бихте скочили доста на високо, в случай че несъмнено, не сте от племето Масаи, това е народ, който живее в Саваната, на юг от Кения и на Север от Танзания, те са известни с танца, както те са го кръстили – Адумо, той се отличава с многото необикновени скокове, танцьорът безусловно като ракета скача на едно място, а в случай че забележите има чудноват миг на висене, има чувство, че във въздуха стои по-дълго съпоставяне с естествените хора, учените учещи тези туземци смятат, че те са надарени със суперспособност - непосредствен крепитус, това не се демонстрира единствено във височината на скоковете, вижте  какъв брой лесни са тези скокове за туземците, по израза на лицето им можем да разберем, че те въобще не употребяват цялата си мощ за скоковете, когато погледнете просто една фотография на скачащите Масаи, на пръв взор можете да си помислете, че те са захванати с нещо или, че това е просто фотошоп.

Между другото, забавен факт за туземците от племето Масаи е, че скоковете, това е симптом за неустрашимост, също и общата оценка на мъжете, смята се дори, който може да скача по-нависоко е по-добрият жених, апропо за племето Масаи, могат да се опишат доста забавни обстоятелства, да вземем за пример тези туземци практикуват разпъване на ушните миди, Масаи употребяват всевъзможни предмети от камъни до бивни с цел да раздължен лобовете си, те смятат, че разпъването на ушните миди е знак на мъдрост, забавна традиция, само че сигурно е доста мъчително.

А, ето идващият герои в класацията би разтегнал ушите и всяка част от тялото си без проблем и болежка, тъй като той не усеща болежка, гледайте по-напред с цел да узнаете за този човек, а също по този начин и други хора с невероятни качества и особености.

4. Вероятно всички ние в живота най-малко един път сме желали да не изпитваме болежка, да вземем за пример, когато сме страдали от някакво заболяване или сме лекували тежки синини със счупвания.
В това отношение, най-големият късметлия от всички е Тим Кринлънд, този американец въобще не изпитва болежка, това му разрешава да организира зрелищни плашещи шоута, в които организира страховити опити с тялото си тъкмо пред публиката, кралят на мъченията,  точно по този начин го посочват в света на шоубизнеса, той може да вкара игла под кожата си, да глътне меч или огън, да спи върху пирони, мисля че, звучи малко плашещо, най-интересното е, че когато той прави своите представления е изненадващо спокоен, също по този начин след представленията, по кожата му няма никакви следи, що се отнася до болката, той твърди, че не търпи болежка, съгласно неговите думи той просто не я изпитва, феномена с Тим е проучен от учените, те са стигнали до заключението, че той има по-голяма устойчивост към болката съпоставяне с естественият човек, а по всичко друго по нищо не се отличава от нас, коства си да отбележа, че това което отличава Тим от по-голям % от хората е съвършеното му познаване на анатомията, преди осъществяването на съответните си номера, американецът е трябвало да изследва доста деликатно анатомията, с цел да не си аргументи съдбовна щета.

5. Рентген.

Може би би трябвало да срещнем предходният воин с Наталия Демкина, тъй като тази жена я назовават Жената-рентген, по одобрение на Наталия тя има второ зрение с което вижда вътрешността на хората, съгласно майката на Наталия качествата на щерка й се появили ненадейно, тя счита, че спусъкът за тази демонстрация е несполучливата интервенция от апендицит, след което Наталия е трябвало да бъде оперирана наново, месец след лекуването на Наталия, тя е сканирала тялото на майка й и нагледно е описала формата на органите й.

Майка й доста се е тормозила и е запазила час при психотерапевт за щерка си, откакто са пристигнали, Наталия незабавно е съумяла да разпознава язвената болест на доктора.
 
Скоро други медицински служащи са научили за качествата на Наталия и като опит са довеждали пациенти при нея за обзор, лекарите са били шокирани, че момичето с акуратност е идентифицирала всички болести на пациентите, също така, диагнозите постоянно са били по-точни от диагнозите, сложени от лекарите, употребяващи медицински оборудвания. Самата Наталия споделя, че второта й зрение като че ли проблясва през й, и тя вижда разположението на всички вътрешни органи, в случай че има някаква болест в човешкото тяло, тогава тя е усещала това посредством някакви импулси, предавани от засегнатия орган или част от тялото.

В момента няма информация по отношение на 34-годишната жена, само че съгласно някои данни продължава активността си като човекът-рентген и приема даже високопоставени персони

6. Стивън Уилтшир

Ако Стивън Уилтшир излезе на разходка из града и не помни телефона си, надали ще бъде мощно разтроен, че не може да снима няколко красиви гледки, този британец има невероятна и феноменална суперсила, той може да възпроизвежда архитектурни пейзажи по памет, откакто ги е видял единствено един път.

На към три години, Стивън е диагностициран със Синдрома на Саванта, когато е на към пет, той е записан в учебно заведение, където учителите за първи път виждат интереса му към рисуването.

Скоро качествата на Стивън са почнали да се разпростират и той е почнал да печели пари с помощта на паметта и твърдата си ръка, Стивън е станал прочут по целия свят откакто е нарисувал извънредно детайлният пейзаж на Лондон.

той също е нарисувал пейзаж на Ню Йорк след 25 минутен полет над града, всичко това е било запомнено без никаква фотография на телефон или фотоапарат, както и големи платна с подробни пейзажи на Токио и Хонг Конг, точността на детайлите е шокираща, Стивън пресъздава всичко на хартия, до броя на прозорците в избраните здания.

7. Джил Прайс.

По отношение на феноменалната памет Джил Прайс тя може да се състезава с Стивън Уилтшир, както помните Стивън запомня ослепително архитектурите, след което ги рисува, а Джил Прайс запомня напълно всичко за каквото се сетите, безусловно тя си спомня всеки ден от живота си до най-малкият подробност, дарбата й е открита още когато тя е била на 11 години, тя може да избере напълно инцидентна дата, започваща от 1976 година и да опише в невероятни детайлности тъкмо какво е правила в този ден. Случаят на Джил е необикновено необичаен и съвсем неповторим, тя е станала първият човек в света, диагностициран със синдром на автобиографична памет с висока акуратност или хипертония, сега има единствено няколко такива хора в света, всичко звучи доста хубаво, супер паметта може да се назова суперсила, която мъчно може да се изясни, обаче 55-годишната Джил споделя, че това има и избрани минуси, на нея постоянно й се постанова да мисли за не толкоз приятни събития от предишното, само че тя не може да направи нищо по въпроса, тъй като това е срещу волята й.  
 
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди  0  0(преди 2 минути) Рейтинг: 77278 | Одобрение: 26413 И що ми навирате фалшив новинки на някой си Айханчо? Толкова ли  за проЗ считате мен,както и другите четящи? Четиво за наивници и реклама на мъчно говорещия български. Направо дайте в оригинал с превод и надписи на български-мисля,че ще е по-добре. И сте пропуснали да напишете- "Платена обява " Напиши коментарИме:Коментар:
Последни вести


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР