"Някаква много странна истерия се случи през последната седмица". С

...
"Някаква много странна истерия се случи през последната седмица". С
Коментари Харесай

Кметът за паветата по Отец Паисий: Истерия!

"Някаква доста странна нервност се случи през последната седмица ". С тези думи през днешния ден кметът Иван Тотев разяснява проблема с ремонта на ул. "Отец Паисий ", отпушил значително пристрастености, и то в дните, когато самият градоначалник бе в Съединени американски щати, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg. 
"Много e забавно, че правоъгълните павета внезапно станаха неповторими ", удиви се на обстановката Тотев. По думите му сходни има освен по "Отец Паисий ", а и също така самата улица не цялата е застлана с правоъгълни павета. 
"Така че не може да разясняваме по какъв начин цялата ще стане с правоъгълни, откакто на доста места сега има и квадратни ", уточни той. По думите му в този момент, откакто казусът е зародил един път, е разказано в детайли кои елементи от улицата с каква тъкмо настилка са били, с цел да останат такива и след ремонта. 
"Това обаче е нервност, щом сме тръгнали да се хващаме за паветата, значи нямаме доста тематики, за които да се хванем ", безапелационен бе Тотев. 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР