Някакъв подобен синдром е обхванал ВМРО от години. Има неколцина

...
Някакъв подобен синдром е обхванал ВМРО от години. Има неколцина
Коментари Харесай

От ВМРО биха се гръмнали, само и само да влязат в новините

Някакъв сходен синдром е обхванал Вътрешна македонска революционна организация от години. Има неколцина в управлението на партията, които са подготвени на всичко, единствено и единствено да се вдигне звук към тях и да ги покажат в новините. И ги демонстрират – за позор на медиите.

Една от обичаните акции на „ патриотите “ е Луковмарш. Някакви яки бичета с тъмни якета носят трансперант, няколко флагове и си демонстрират татуировките пред камерите. Смятат се за доста яки и гледат мръсно…

Ген. Христо Луков е министър на войната на Царство България в интервала 1935 – 1938 година и началник на профашистката организация Съюз на българските национални легиони (1942 – 1943). Колко от участващите в марша по няколко софийски улици знаят биографията на генерала не е ясно, а тях не ги и интересува. Важна е рекламата на Вътрешна македонска революционна организация. Че другояче избледнява от политическия сценичен плакат. Вече и Каракачанов се отдръпва като Доган в сянката на първокласно битие, надалеч от публичния и прокурорския взор.

Всяка година кметът на София Йорданка Фандъкова и Министерство на вътрешните работи предизвестяват, че има възбрана за Луковмарш. Мачовците от Вътрешна македонска революционна организация обаче това и чакат, с цел да покажат какъв брой са яки и не им пука. Биха се простреляли като идиота-рапър посред столицата, с цел да чуем, че ги има.

Не ги интересува, че непознати посолства също показват митинг против марша, който доста повече припомня " кафявите " ризи в Германия през 30-те години, в сравнение с достоверен родолюбив акт.

От партия ГЕРБ и те протестирали против Луковмарш и го нарекли „ срам “. Четири години бяха ортаци с „ патриотите “ във властта и не направиха нищо, с цел да спрат това неразбирателство, а в този момент се възмущават. Милите, и те се натискат да ги забележат…

Всяка възбрана подтиква желанието на патриотарите да се покажат. Затова е извънредно време жителите да не им обръщат внимание, а медиите да не ги отразяват. И ще изчезнат от хоризонта.

Фрог нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР