Някак вече виждам Кристина Димитрова как, като народен представител, се

...
Някак вече виждам Кристина Димитрова как, като народен представител, се
Коментари Харесай

Адвокат: Вече виждам Кристина Димитрова как, като народен представител, се изказва при Гала за прически

Някак към този момент виждам Кристина Димитрова по какъв начин, като депутат, се изрича при Гала за прически и гримове, до момента в който набере задоволително кураж да вкара стилните си разбирания в законопроект.
Агент Тенев поставил дебела пура сред едрите си пръсти с мъждив взор по какъв начин мисли по отношение на F16, а Искрен Пецов си пее "...не знам дали съм бил там ", в обществената мрежа Facebook.
 Кристина Димитрова, Искрен Пецов и Жени Калканджиева влизат в листите на Вътрешна македонска революционна организация Кристина Димитрова, Искрен Пецов и Жени Калканджиева влизат в листите на Вътрешна македонска революционна организация
Президент на стилната организация " Визаж Моделс Груп " Жени Калканджиева, артистите Кристина Димитрова и Искрен Пецов, и сътрудник Тенев ще са в ли...
Както се споделя, в никакъв случай не е късно да станеш за срам. Този път се надявам смисълът на тази изстрадана мъдрост да е във връзка с партията, която до толкоз е амортизирана и изчерпана от към политически хрумвания, че се е облегнала на хора, градили цялостен живот име в избрана област, толкоз надалеч от политиката, че е чак смешно наличието им в листите.
Припомняме, че президентът на стилната организация " Визаж моделс груп " Жени Калканджиева, артистите Кристина Димитрова и Искрен Пецов и Агент Тенев ще са в листите на Вътрешна македонска революционна организация за изборите на 4 април.
Вътрешна македонска революционна организация е в настоящето ръководство като част от обединението " Обединени патриоти ", само че реши да се яви независимо на изборите, а не дружно с НФСБ и " Атака ", както на предходните избори. От партията споделят, че представителите на гражданската квота към този момент стават 115.
Кристина Димитрова, Искрен Пецов и Агент Тенев са представители на партия СЕК (Средна европейска класа), основана в поддръжка на дребния и междинния бизнес, която подписа съглашение за поддръжка на Вътрешна македонска революционна организация за парламентарните избори.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР