Някак ни е трудно да си представим Жерар Депардийо в

...
Някак ни е трудно да си представим Жерар Депардийо в
Коментари Харесай

И Жерар Депардийо сексуален насилник

Някак ни е мъчно да си представим Жерар Депардийо в друга светлина, с изключение на тази на обаятелен артист, изиграл някой от най-емблематичните комедийни функции във френското (и не само) кино. Оказва се обаче, че актьорът е упрекнат в полово принуждение или тормоз от 13 дами, съгласно следствие на френския новинарски уебсайт Mediapart.
 Дешон Уотсън, обвиняванията в полов тормоз от над 20 масажистки и следствията за него
Най-голямата санкция в света на американския футбол е реалност

Дешон Уотсън ще би трябвало да изтърпи наказването си

Жените настояват, че звездата ги е опипвал, пъхал ръцете си в бельото им и отправял нецензурни мнения, написа уеб сайтът. Твърди се, че случаите са се случили през последните две десетилетия по време на фотоси на филми, телевизионни излъчвания и на обществени места.

Адвокатът на 74-годишния Депардийо споделя, че той " публично отхвърля всички обвинявания, които може да попаднат в областта на наказателното право ". Номинираният за Оскар и Бафта артист е прочут с филми като " Жан дьо Флорет ", " Зелена карта " и " Сирано дьо Бержерак ".
 Снимка 614160

Обвиненията идват две години откакто против него е формирано престъпно следствие за обезчестяване, което той отхвърля. В следствието на Mediapart една от статистките на снимачна площадка твърди, че е пъхнал ръката си под роклята й, преди да се опита да се " пъхне и в мен ". Когато тя отблъсва ръката му, артистът става агресивен и опитва още веднъж, твърди дамата.

Друга разказва по какъв начин артистът " ме хвана за кръста сред повторенията и в последна сметка сложи ръката си върху дупето ми по настойчив метод ". Трета жена споделя, че Жерар Депардийо се пробва да " постави ръката си на гениталиите ми " и то пред толкоз доста хора. При различен случай артистът хваща дамата откъм гърба и " потърка бедрата, корема и гърдите ми ".
 Снимка 614159

Много от жените споделят пред Mediapart, че са шокирани, че не са подхванати никакви действия още по на снимачните площадки, даже в противен случай - непристойното му държание е толерирано или даже посрещнато със смях.
 Паулина Порижкова, Red Table Talk и признанията ѝ за полов тормоз
Сексуалният тормоз, на който Паулина Порижкова е била подложена

Едва на 15 моделът се е сблъскала с...

" Още не мога да допускам, че хората там позволяваха на артист да гали гърдите ми пред всички ", споделя актриса, която тогава е на 17 години. Парижката прокуратура удостоверява пред организация AFP, че за момента по законов ред няма получена никаква нова тъжба в съда, означават от BBC.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР