Някак без твърде много шум от реклами, а предимно от

...
Някак без твърде много шум от реклами, а предимно от
Коментари Харесай

Xiaomi Mi 10T Pro уцелва 2020 г. в десетката

Някак без прекалено много звук от реклами, а най-вече от удовлетворени клиенти, Xiaomi завладя четвъртия максимален пазарен дял в сегмента на смарт телефоните в Европа.

Компанията заложи на тактиката да предлага на потребителите си оптимално положително прекарване и продуктивност на оптимално ниска цена, още преди да стане съвременно.

Така съвсем 10% от европейците се довериха на телефоните на Xiaomi, а новият Mi 10T Pro, разгласен единствено преди няколко дни, автоматизирано влиза в листата на всеки почитател на Android, който обмисля ъпгрейд на телефона си.

Различен по прекрасен метод
 Снимка 498852



Mi 10T Pro сякаш би трябвало да е сведен вид на флагмана Mi 10 Pro, само че, почтено казано, най-вече Mi 10T Pro отстъпва във връзка с цената - и то с над 200 евро.

Другата смяна е в разположението и технологията за пръстов отпечатък. При Mi 10 Pro датчикът е изпод под екрана, до момента в който при Mi 10T Pro той е в страничния бутон.

В останалите посоки Mi 10Т Pro се държи като истински флагман, като мощно усещане прави 6.67-инчовият LCD c Full HD+ резолюция и 144Hz периодичност на освежаване.
 Снимка 498854

Тези индикатори са в крайник освен с водещите и най-скъпи смарт телефони през 2020 година, само че се приближават и до характерностите на геймърски екран.

За представянето му с тежки игри оказва помощ и процесорът Snapdragon 865, който видяхме модели от ранга на Samsung Galaxy S20 Ultra и Z Fold 2.
 Samsung Galaxy Z Fold 2 и всичко за новия сгъваем смарт телефон
Galaxy Z Fold 2 - по този начин би трябвало да наподобяват сгъваемите телефони

Подобренията са явни

Разбира се, Mi 10T Pro разполага и с присъщите за водещите смарт телефони 8GB RAM и 128GB място за данни.

Флагманските качества са подчертани
 Снимка 498850

Човек би предположил, че от Xiaomi са създали компромис с камерите, с цел да занижат цената и да запазят другите екстри, само че това не е по този начин.

Mi 10T Pro е оборудван със 108-мегапикселовия датчик, който видяхме и при Mi 10 Pro, само че с изключение на него има 5-мегапикселова макро леща и 13-мегапикселов датчик с необятен ъгъл.

Батерията също е на високо равнище и е с потенциал от 5000mAh, а от Xiaomi са добавили в комплекта и 33-ватов адаптер за бързо зареждане.
 Снимка 498853

Трудно е да намерим недостатъци в този телефон, изключително когато вземем поради цената му.
 Xiaomi и смарт телефонът с невидима камера, който чакаме през 2021 година
Смартфонът с невидима камера

Следващият огромен скок за смарт телефоните

Тук е и мястото да споменем, че Mi 10T Pro има и по-евтини разновидности в лицето на Mi 10T и Mi 10T Lite, които също разполагат с екстри като 120-херцов екран, огромна батерия и 64-мегапикселов датчик.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР