Някъде във всеки начален курс по филмово изкуство в колежа

...
Някъде във всеки начален курс по филмово изкуство в колежа
Коментари Харесай

Куентин Тарантино за Брад Пит: Не му казвайте как да се съблича

Някъде във всеки начален курс по кино изкуство в колежа в действителност би трябвало да има ден в образователната стратегия, маркиран с " Брад Пит без риза във филми ". Когато преброиш какъв брой кино лентата са свалили ризата му, започваш да си мислиш, че това е фундаментална част от актуалния движещ се облик - спомнете си за " Боен клуб ", " Троя ", " Съюзници ", " Ярост ", " Гепи (Snatch) " и най-новия " Имало едно време... в Холивуд ".

Това е всичко, което желая да кажа: Пичът знае по какъв начин да се съблича пред камера. Всички знаят това - с изключение на явно режисьорът на " Имало едно време... в Холивуд " Куентин Тарантино.

 width=

В новия епизод на подкаста на Ейми Шумър 3 Girls, 1 Keith Тарантино описа за онази сцена във кино лентата, в която Пит смъква ретро тениската на Шампион, до момента в който работи по покрива на Рик Далтън. Тарантино се пробва да каже на Пит по какъв начин тъкмо да я смъкна, чак до копчето. Не се получи добре.

" Беше смешно, тъй като в действителност на обществено място Брад е много свенлив във връзка с сходни неща ", споделя Тарантин:

" Мисля, че може би разкопчаваш хавайската риза и я сваляш, а по-късно сваляш тениската " Шампион ". Той сподели: " Наистина? Искаш да мина през цялата тази нелепост с копчетата? Просто ще я смъква едновременно! "

За благополучие, Тарантино имаше задоволително разсъдък, с цел да се успокои след първичния фaux pas - и ето, че се роди още един желан миг от филм с Брад Пит.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР