Nvidia показа първите концепти на графичната карта Titan Xp. Според

...
Nvidia показа първите концепти на графичната карта Titan Xp. Според
Коментари Харесай

NVIDIA показа графичния ускорител Titan Xp Star Wars Edition

Nvidia сподели първите концепти на графичната карта Titan Xp. Според разработчиците, адаптерите ще бъдат създадени в жанр “Междузвездни войни”.

Колекционната версия на Titan Xp бе показана за първи път при започване на предходната година. След нейното стартиране, бе плануван и дебютът на няколко кино комикса. Сега основателите взеха решение да разработят нова версия на игорвия видео-интерфейс, допускащ стартирането на даже и най-съвременни версии. Освен това се възнамерява представянето на две версии на видеокартите. Едната от тях ще има зелена подсветка, олицетворяваща ордена на Джедаите и светлата страна на силата. Вторият ще бъде червен и ще отразява стила на Империите и ситите.

На предните панели на графичните карти ще се намират емблемите на “Звездите на смъртта” и меча. Освен това, с помощта на транспарантния панел на охладителната система, основателите са съумели да реализират резултата на огромен механизъм, който се вижда през стъклото. В Съединени американски щати колекционните карти ще бъдат пуснати в продажба при започване на декември, преди премиерата на новия филм на сагата “Междузвездни войни: войната на Последните джедаи”. Цената й ще бъде към 1200 $.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР