Nvidia обяви в своя официален блог, че прекратява маркетинговата програма

...
Nvidia обяви в своя официален блог, че прекратява маркетинговата програма
Коментари Харесай

Nvidia прекратява инициативата GeForce Partner Program

Nvidia разгласи в своя формален блог, че приключва маркетинговата стратегия GeForce Partner Program, която подвигна огромен звук през последните месеци.
Да си напомним, че за тази самодейността стана известно при започване на месец март тази година. Според Nvidia , нейната основна цел е да се обезпечи цялостна бистрота на пазара на видеокарти. Но необикновената необщителност на компанията и неналичието на каквито и да било условия за осъществяването на тази стратегия доведоха до доста разногласия и догадки. В последна сметка Nvidia се отхвърли от този план.



„Последно време доста се изговори за нашата GeForce Partner Program. Клюките, неистините и догадките излязоха надалеч отвън рамките на нашите планове. Вместо да се борим с дезинформацията, ние взехме решение да прекратим тази програма“ – се споделя в корпоративния блог на Nvidia.

Отбелязва се, че задачата на GPP не е потреблението на преобладаващото състояние на пазара, а желанието „да се убедим, че геймърите знаят какво купуват и да могат да създадат най-хубавия избор“. Според Nvidia, информацията за GPU би трябвало да е изцяло транспарантна и да не се прикрива от купища софтуерни термини.

Nvidia очевидно се убеди, че GeForce Partner Program може да навреди на имиджа на компанията и приключи тази самодейност.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР