NVIDIA обяви пускането на новия пакет драйвери GeForce Game Ready

...
NVIDIA обяви пускането на новия пакет драйвери GeForce Game Ready
Коментари Харесай

NVIDIA пусна графичния драйвер GeForce Game Ready 546.01 WHQL – какво ново?

NVIDIA разгласи стартирането на новия пакет драйвери GeForce Game Ready под номер 546.01. 

Последната версия прибавя поддръжка на съревнователния шутър Call of Duty: Modern Warfare III, тактиката Desynced, платформера Jusant и сюжетния шутър RoboCop: Rogue City. В допълнение, новият драйвер обезпечава най-хубава работа на технологията DLSS 3 във всички изброени планове.

Драйверът прибавя още и поддръжка на шест нови, съвместими с технологията G-Sync, монитора. Списъкът с екрани е както следва:

И най-после, разработчиците са отстранили някои неточности и бъгове, следени в предходните версии на софтуера:

Поправена е неточност, която предизвиква увеличено време за зареждане в Halo Infinite при игра с драйвера GeForce Game Ready 545.84. Отстранен е проблем, който докара до забележителен спад в продуктивността в Halo Infinite при игра с графичните ускорители от поколението NVIDIA Maxwell. Премахната е грешката, заради която OLED-телевизорът LG C3 се показваше в контролния панел на NVIDIA като устройство, несъвместимо с технологията G-Sync. Регистърът на събитията на Windows към този момент записва вярно грешката при прекъсване на съставния елемент NVTOPPS. Елиминиран е казусът, заради който потребителите изпитваха забележителен спад в продуктивността при работа с невронната мрежа Stable Diffusion след една от предходните актуализации на драйверите.

В допълнение, разработчиците изброиха и предпочитаните проблеми, които ще бъдат отстранени в идващите проверки на драйвера:

Превключването сред потребителите на Windows води до появяването на нови икони на NVIDIA в лентата на дилемите. При потоково предаване на игровия развой Discord, цветовете може да станат по приглушени. След обновлението на драйвера, резултатите на бистрота в Windows 10 може да не се изобразяват вярно.

Можете да изтеглите новия драйвер благодарение на фирмения инструмент GeForce Experience или непосредствено от.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР