Нумероложката Милена Иванова-Еа е сред най-добрите в България. Тя е

...
Нумероложката Милена Иванова-Еа е сред най-добрите в България. Тя е
Коментари Харесай

Това са най-добрите и най-опасните дни до края на годината

Нумероложката Милена Иванова-Еа е измежду най-хубавите в България. Тя е и последната жена, с която починалият публицист Милен Цветков живее на фамилни начала до трагичната си гибел в зверска злополука преди близо 3 години.

" 2023 година е последната добра година от подготвителния цикъл за човечеството – споделя Милена. – Тя се явява инспекция от Бог дали сме подготвени за това, което следва през 2024 и 2026 година За България и българите 2023 година ще бъде интервал на асоциалност, неотложно минимализиране на животa, обедняване. Налага се да се съхраняват наличните запаси и пари за по-тежки дни. За държавност и стабилизиране на политическата конюнктура не може да се приказва. Най-добрите решения за България може да се осъществят единствено през юни и август. Всеки се избавя посредством самоизолация, осведоменост и разум. Годината ни се дава, с цел да извиним на себе си и околните. Да се помилваме взаимно. Най-негативни за страната са месеците март и декември. Най-лъжовни и неефективни – април и септември. През останалите месеци ни се дава опция да действаме съответно и да подобряваме нещата ", прави прогнозата си Милена.

По нейни думи най-силните области през 2023 година ще бъдат свързани с парични облаги от злато, диаманти, енергетика за нови типове осветяване и отопление, горива, обучение, открития, високи технологии, туризъм, просвета, интернационалните връзки, далечни пътувания, борса, пазари, модернизации, високи здания, пише .

Най-добрите дни до края на годината ще са:  15 март, 16 април, 15 май, 15 юни, 15 юли, 12 и 18 август и 14 септември.

Изключително отрицателни дни, заредени с неприятна сила, ще са: 5, 14, 25, 28, 30 март, 5 април, 4 и 8 май, 1 и 26 юни, 14 юли, 14 август, както и 9 и 27 септември.

" Най-добра година се чака за родените на 1, 10, 19, 28 число, 2, 11, 20, 29 число, осцилация 8, 17, 26 число ", добавя нумероложката.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР