Нумероложката Алена пред Антон Хекимян: Както и дреди съм казвала,

...
Нумероложката Алена пред Антон Хекимян: Както и дреди съм казвала,
Коментари Харесай

Г-н Борисов, повозете Алена в джипката или я турете в някоя листа, милата

Нумероложката Алена пред Антон Хекимян: Както и дреди съм казвала, ГЕРБ ще завоюва изборите… Новинарският шеф и водещ в бТВ я гледа, като че ли и има вяра, а нямам доверие да й има вяра, тъй като не е за поверие.
Алена от години пропагандира за Бойко Борисов и ГЕРБ. Дали го прави от сърце или има изгода от това знаят тя и ретроградния Меркурий. Същият, който и нашепвал през декември 2020, когато тя декларира, че президентът Радев няма грам късмет за втори мандат, в случай че Борисов не реши да му го подари…

През 2017 година Алена произнася комплицирана композиция от думи: " Заради вибрацията на ново начало при Бойко Борисов и на стабилизация при Красимир Каракачанов и Волен Сидеров държавно управление ще бъде формирано и работещо, тъй като композитната им осцилация е на световна позитивна промяна”.

Е, Волен от дълго време не е в ръководещата комбина, само че евентуално Алена го е подозирала, само че икономисала от прогнозата… Пак тогава споделя, че 44-тото Народно заседание ще е работещо, а то се оказа с най-ниско публично доверие в историята.

Алена не обича Българска социалистическа партия. Звездите ли и споделят или някой различен, само че ето по какъв начин ги подреди при започване на 2017 г: „ За България Българска социалистическа партия ще бъде деструктивна, за последователите си – по партизански нападателна “.

Алена от ден на ден замязва по прозите на Теодора Стефанова. Помните ли я – персоналната врачка на Силвио Берлускони. Та наша Теодора беше декларирала, че през 2013 до Борисов ще се появи мощна жена, с която той ще заживее. Не позна годината, само че мощна жена – Мата Хари, се появи през 2020 с шокиращи фотоси и видео от спалнята на Борисов и чекмеджето, цялостно с милиони и кюлчета злато.

Отдавна не се питаме партийна нумероложка ли е Алена. И явно доста, но доста й се желае Борисов да я повози на джипката. Г-н министър председател, вземете женицата, ще се сгуши до Нанков и ще се възторгва от невиждания подем на Родината под Ваше управление.

Алена обаче пази в загадка какво споделя ретроградният Меркурий за чекмеджето с кинтите, за ПКП, за „ е..л съм ги с 200 “, за срутищата след поправки на цената на диамантите, за всички последни места на България в Европейски Съюз по витален стандарт, заплати, пенсии, опазване на здравето и прочие

А в случай че няма място в джипката, сложете Алена, господин Борисов, в някоя кандидат-депутатска листа. Тя ще ви е вярна и ще чертае единствено ярко бъдеще за ГЕРБ и персонално за водача. Кеф.

-----------------------------------------------------------------

Господ извикал при себе си Байдън, Путин и Борисов и им споделил:

- Момчета, краят на света ще някъде в края на 2021 година Намерете метод да уведомите популацията.

Байдън се обърнал към нацията:

- Има две вести: неприятна и добра. Лошата е, че идва края на света, а положителната е, че ние ще спасим света.

Путин декларирал от Кремъл:

- Товарищи, има две неприятни вести. Едната е, че има Господ, а втората - идва края на света.

Борисов пътува в джипката, Севда го снима и той се обръща към народа:

Имам две чудесни вести. Едната е, че ме одобриха на най-високо място, а другата - ще управляваме до края на света.

Емил Азар

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР