Нумерологията не е просто събиране на числа – числата носят

...
Нумерологията не е просто събиране на числа – числата носят
Коментари Харесай

Магията на числата: разбери какво те очаква през 2022 според нумерологията

Нумерологията не е просто събиране на цифри – числата носят съвсем магическо значение и са способни да поясняват и предсказват серия от събития или даже да ни носят шанс.

Нумерологията въздейства на живота ни доста повече в сравнение с допускате. Без да го осъзнаваме, всичко към нас е формирано от цифри, които могат да ни оказват помощ да повлияем на личния си шанс.

2022-ра ще бъде под въздействието на Шестицата: 2+0+2+2 дава общ брой 6, число, чието главно значение е отговорност и семейство. Това може да се отнася до фамилията, в което сте родени, или това, в което встъпвате с брак. Изводът, който можем да си създадем за идната 2022, е, че годината ще бъде доста значима, по тази причина би трябвало да проявим отговорност и да държим фамилията си допустимо най-сплотено.

Как да откриете персоналното си число за 2022?

За да разберете кое е персоналното ви число за 2022, би трябвало да извършите една елементарна калкулация.

Например, в случай че сте родени на 29 април, би трябвало да съберете числата от датата и към тях да прибавите тези от 2022: 2+9+4+2+0+2+2=21. След което би трябвало да сведете резултата до една цифра: 2+1=3, което значи, че персоналното ви число за новата година е 3.

След като пресметнете кое е вашето, разберете в галерията ни какво значи то и какви изненади ви чакат през 2022 съгласно нумерологията!
 Какво те чака през 2022 година съгласно нумерологията  Какво те чака през 2022 година съгласно нумерологията  Какво те чака през 2022 година съгласно нумерологията  Какво те чака през 2022 година съгласно нумерологията
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР