Нумерологията е вярата в божествената или мистична връзка между число

...
Нумерологията е вярата в божествената или мистична връзка между число
Коментари Харесай

Каква тайна за бъдещето ви разкрива датата ви на раждане?

Нумерологията е вярата в божествената или мистична връзка сред число и едно или повече съвпадащи събития. Това е и проучване на числената стойност на буквите в думи, имена и хрумвания.

Най-важно е несъмнено - Числото на живота. То идва от рождената ви дата и има максимален дял в установяване посоката на живота ви, в характера ви и метода по който лавирате.

Ако имате рожден ден на 1, 10, 19, 27:

Вие сте водач, който желае да изкара постоянно нещата до край, без значение дали ще го постине по почтен метод. Вие сте инициативни и имате превъзходен бизнес усет. Трябва да се доверявате по-често на интуицията си.



Ако имате рожден ден на 2, 11, 20, 28:

Вие сте сдържани и уравновесени. Бягате от спорове и търсите полза за всички страни в разногласието, което от време на време води до спор с вас самите.

Ако имате рожден ден на 3, 12, 21, 30

Всичко ви се отдава с лекост, схватливи сте и имате гении във всички области с които се захванете.

Ако имате рожден ден на 4, 13, 22, 31

Премисляте дълго решенията, които би трябвало да вземете, само че когато го извършите и се окуражавате, работите настойчиво и сполучливо до самия край.

 Всеки има свое число на живота - проверете вашето и вижте какво символизира Всеки има свое число на живота - проверете вашето и вижте какво символизира
В човешкия живот числата играят значима роля. Може би не знаете, само че всеки човек си има свое число, което се получава като композиция от...

Ако имате рожден ден на 5, 14, 23

Не можете да стоите на едно място и обичате да сте непрекъснато в придвижване и да пробвате нови неща. Успявате да се чувствате като вкъщи си на всички места, тъй като сте и елементарно адаптивни.

Ако имате рожден ден на 6. 15, 24

На вас може да се разчита, тъй като сте лоялни и правилни другари, като също по този начин сте и безпределно откровени, които неща от време на време оставят хората (които не ви познават) с усещането, че сте лицемери.

Ако имате рожден ден на 7, 16, 25
 Как номерът на жилището може да се окаже основен за живота ви Как номерът на жилището може да се окаже основен за живота ви
За да научите кодовия номер на вашия апартамент или къща, би трябвало да решите обикновен образец. Да предположим, че вашата врата има ном...

На другите евентуално изглеждате като странни птици, само че това е тъй като сте извънредно изобретателни с богато и добре развинтено въображение.

Ако имате рожден ден на 8, 17, 26

Вие сте авантюристичен надъхан и със страховит бизнес усет. Нищо не може да ви събори, тъй като постоянно сте подготвени да започнете изначало.

Ако имате рожден ден на 9, 18, 27

Постоянно сте увлечени от изкуството и сте ужасно ерудирани. Позволявайте си по-често да освбодите гениите и творчеството си.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР