Нулевото равенство срещу Уулвърхамптън означава, че Челси няма победа в

...
Нулевото равенство срещу Уулвърхамптън означава, че Челси няма победа в
Коментари Харесай

Тухел: Спокойно, резултатите скоро ще дойдат!

Нулевото тъждество против Уулвърхамптън значи, че Челси няма победа в 6 следващи мача във Висшата лига, само че Томас Тухел остана впечатлен от представянето на отбора. Новият управител на " сините " от Лондон засипа с похвали футболистите и посочи, че положителните резултатите няма да закъснеят.

" Много ми хареса играта на тима. Имаше активност, отдаденост, организация. Често успявахме да отнемем топката в последната третина. След почивката с всяка последваща минута ставахме по-опасни. Наистина съм удовлетворен. За страдание, не успяхме да вкараме гол, само че в случай че продължим да играем по този начин, резултатите ще дойдат ", уверен е Тухел.

" Този мач ми подсети за интервала ми в Борусия (Дортмунд). Вчера направихме доста добра подготовка. Видях 21 момчета, които усърдно се опитваха да вникнат в концепциите ми - по кое време да нападаме, по какъв начин да се пазиме. Не чаках, че всичко ще е на толкоз високо равнище толкоз скоро, откакто започнахме работа дружно. Това ме прави оптимист за бъдещето ", съобщи германецът.

" Не мога да обясня на никого от тези, които не играха, за какво съм решил по този начин. Това е незаслужено ", сподели още Тухел.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР