Нулево равенство притисна Аржентина до стената в квалификациите за световното

...
Нулево равенство притисна Аржентина до стената в квалификациите за световното
Коментари Харесай

Аржентина ще трябва да гони последния полет за Русия след нов провал в квалификациите

Нулево тъждество притисна Аржентина до стената в квалификациите за международното състезание по футбол. Небесносините приключиха 0:0 при семейството си на Перу и кръг преди края остават отвън зоната с тимовете, които се класират.

Двукратният международен първенец и сребърен медалист от последното международно състезание остава шести с 25 точки преди последния си мач - посещение на Еквадор, който има пет следващи загуби и няма опция да се класира. Първите четири в класирането отиват непосредствено на международното, а петият играе плейоф.

В момента пети са перуанците, също с 25 точки, които се борят за първо класиране на международно от 1982 година насам. В идващия си мач те одобряват четвъртия Колумбия, който е с 26 точки. С 26 точки са и чилийците, чиято задача в последния кръг е обвързвана с посещение на лидера и класирал се към този момент тим на Бразилия. Най-близо до международното е съставът на Уругвай, заемащ второто място с 28 точки.

 Аржентина ще би трябвало да гони последния полет за Русия след нов неуспех в квалификациите
© Reuters

Аржентинците, които са водени от трети треньор в квалификациите, демонстрираха познатата си уязвимост в нахлуване. Те сътвориха доста благоприятни условия, само че не можаха да вкарат. Те остават вторият най-слабо ефективен тим с 16 гола в 17 мача.

Небесносините владееха самодейността и се стараеха да отбележат. Чистите положения обаче идваха мъчно. В добавеното време Меси подаде чудесно към Дарио Бенедето, който пропусна.

В началото на втората част домакините изпуснаха още две благоприятни условия да поведат. Най-напред Бенедето не сполучи, а по-късно Меси улучи греда. Атаките продължиха, само че все по този начин без триумф.

Перуанците имаха една добра опция, само че Джеферсън Фарфан пропусна.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР