Нулев беше шансът да започне какъвто и да е разговор

...
Нулев беше шансът да започне какъвто и да е разговор
Коментари Харесай

Васко Начев: Росен Христов получи звучен шамар от „Газпром“, търси как да излезе от глупавата ситуация

„ Нулев беше шансът да стартира какъвто и да е диалог с „ Газпром “, изключително с предявените искания от наша страна “, уверен е той.

 

„ Наистина е тъжно и болно, че имаме такива хора, които явно не познават материята и дипломацията. Изобщо са доста надалеч от действителността, в която се намираме сега “, добави Начев в предаването

 

Енергийният специалист бе безапелационен, че България би трябвало да търси най-безобидния и най-изгодния вид, с който да покрием потребностите на пазара за природен газ: „ Лошото е, че потеглят да го вършат хора, които нямат никаква визия от търговия с газ “.

 

„ Един човек, който до през вчерашния ден не знаеше в какво се мери газът, да бърза по този метод – беше ясно, че шамарът ще бъде доста мощен и гласовит. Това е щемпел върху България като цяло “, съобщи Васко Начев. Според него по този метод трупаме единствено и само негативи.

 

„ Всички гледат на нас като последните, обърнали се към „ Газпром “, макар държанието на тази компания “, приключи енергийният специалист.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР