Нужно е време, за да свикнете да бъдете уверена и

...
Нужно е време, за да свикнете да бъдете уверена и
Коментари Харесай

7 неща, които жените, обичащи себе си, никога не правят

Нужно е време, с цел да свикнете да бъдете уверена и да обичате себе си. Това не значи, че постоянно се справяте добре. Няма по какъв начин да не се съмнявате в себе си. Вие просто знаете цената си и няма да се съгласите с нещо, което не заслужавате, написа struma.bg.

 

Ето защо става дума:

1. Жена, която обича себе си, в никакъв случай няма да приказва отрицателно За себе си или за другите. Вярвам в силата на думите, които казваш и мислиш. Затова се пробвам постоянно да приказвам позитивно или въобще да не приказвам.

2. Любящата жена не се преструва на съвършена Трябва да си същинска. Само тъй като не говорите отрицателно или не се оплаквате, не значи, че нямате проблеми и разочарования. Жена, която цени себе си, цени и персоналното си пространство.

3. Сравнения Сравненията са апаш на наслада. В ерата на обществените медии този апаш доближава ново равнище, изключително за дамите. Стандартите за хубост, триумф и метод на живот са станали някак нереалистични и недостижими. Всички ставаме техни жертви. Когато в действителност обичате себе си, гледате единствено живота и задачите си, без да вършиме съпоставения с другите.

4. Жена, която обича себе си, не следва тълпата Най-могъщите дами сами си проправят път. Те могат да схванат всички на надълбоко равнище, само че не всеки може да ги осъзнае, защото те вършат всичко по друг метод.

5. Жена, която обича себе си, не остава там, където не я ценят Можете ли да си визиите жена, която знае силата си и остава във връзка, в която е унижена? Къде не правят оценка това, което тя прави? Тя в никакъв случай не остава там, където те предават, обезценяват, където има неправда и принуждение, в това число прочувствено.

6. Жена, която обича себе си, постоянно се грижи за себе си Отлагах момента на вървене на маникюрист или пазаруване на по този начин мечтаната рокля. Ядях бърза храна всеки ден и не спортувах. Не медитирах, не имах вяра в нищо, изключително в себе си. Започнах да повеждам здравословен метод на живот, от време на време си позволявах да се отпусна без възприятие за виновност. Намерих типа тренировки, които одобрявам: йога, танци, кикбокс.

Къпя се с пяна, грижа се за кожата си заран и вечер и постоянно съм с прекрасен маникюр. Глезя се с нови рокли и разтривки. Като интроверт, отстранявам доста време за себе си, за презареждане, лимитирам се от ненужни хора, с цел да запазя силата си. И колкото повече полагам старание за тялото и мозъка си, толкоз повече се обичам и оценявам.

7. Жена, която обича себе си, не приглушава светлината си Преди се смятах се за „ прекомерно “ във всичко, мислех, че ще нараня някого с моята „ светлина “, по тази причина се снишавах до тяхното равнище. Но с повишаването на любовта към себе си започнах да оставям светлината си да свети необезпокоявана.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР