Нужно е национално съгласие, и президентът Радев има водеща роля,

...
Нужно е национално съгласие, и президентът Радев има водеща роля,
Коментари Харесай

Борисов гневен: Цялата енергетика е дадена на две офшорки

Нужно е национално единодушие, и президентът Радев има водеща роля, с цел да се измъкнем от рецесията. Това държавно управление са царе да разточителстват пари, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на брифинг в централата на партията.

В момента изтеглят безлихвените заеми, с цел да ги създадат заеми с рента. 1% рента, на Киро Ананиев му побеля косата. Не разбирате ли, че тези хора ви ограбват и когато си тръгнат, няма да има кой да ви помогне, продължи водачът на ГЕРБ. И изясни, че в следствие би трябвало да има такова стягане на коланите, че не знаел кой ще се хване.

Преди месец и половина призовахме да се понижат Данък добавена стойност на хляба и на горивата, да им оказват помощ с торовете - нищо, нула, съобщи Борисов.

Като видях държавни самолети летят Варна, Сочи - цели ескадрили. Да не би те да са помогнали за моряците - единственият, който няма принос, е Кирил петков. По моите знания Сочи се намира в Русия, разяснява той.

Октомври месец им казахме по какъв начин на българите няма да им се вдигне тока - работодателите и синдикатите го схванаха за 6 минути. А те 6 месеца грабят. И от сутринта слушам, по какъв начин ще създадат същото, възмути се Борисов.

Свидетели сме на поредност от неистини от премиера за компанията Gemcorp през цялото време, подлага на критика депутатката Десислава Трифонова. И благодари на министъра на енергетиката, че за 24 часа им е дал меморандума за съгласие.

Това е бистрота, а Лорер месеци наред ни праща различен контракт, включи се и Борисов, визирайки контракта за електрически коли.

Тази офшорка е обвързвана с офшорки на Кайманите и Женева, приказваме за верига от офшорки, а ние обвързваме нашата енергетика с капитали, чиито генезис не знаем, продължи Трифонова.

Цялата българска енергетика е дадена на две офшорки, включи се и някогашният министър Делян Добрев. Той изясни, че има не желание за вложения, а съглашение. В него е записано, че страните имат желание да съфинансират действия. Кой избра тези две офшорки, с цел да съинвестира страната с тях в енергетиката, попита Добрев. И даде образец за съфинансиране на планове в " Марица Изток ", където земята е държавна, както и в интерконектора с Гърция, в " Топлофикация - София ".

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР