Нужно е да се върнем към важните неща - борбата

...
Нужно е да се върнем към важните неща - борбата
Коментари Харесай

Кирил Петков обединява добрите сили за борба с корупцията

Нужно е да се върнем към значимите неща - битката с корупцията е най-важното от тях . В студиото на БТВ съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков призна огромната неточности на партията - че в последните месеци (не стана ясно тъкмо кои месеци, дали на това Народно заседание, или в предходното, до момента в който бяха управляващи) не са се отнесли с задоволителна съвестност към правосъдната промяна и по-конкретно към законодателството, което е нужно да се одобри, с цел да се реализира. Именно и отклоняването на вниманието им от този проблем Кирил Петков регистрира като неточност. Затова и е паднало държавното управление им. " Борбата с корупцията беше огромната причина, поради която падна нашето държавно управление ", съобщи той. Припомняме, че едвам през вчерашния ден вечерта механизма за следствие на основния прокурор, което значи, че не може да бъде гласувано в пленарна зала до края на мандата на 48-то Народно заседание.
 Прокуратурата сезира Конституционен съд, в случай че се одобри механизмът за надзор на основния прокурор
Прокуратурата сезира Конституционен съд, в случай че се одобри механизмът за надзор на основния прокурор

По думите на Борислав Сарафов това е открит опит за преодоляване на правосъдната система

В последните три месеца са били вкарани в кални борби и позволили да ги вкарат в режим на оправдаване по измислени кавги за компоти, вместо компютри . Петков е изцяло сигурен, че хората от Политическа партия са изпълнили обещанието си за нулева корупция. Не се тормозят от никакви следствия, а Кирил Петков даже прикани основния прокурор Иван Гешев: " Не сме му най-големи любимци, да ни проверява. Искаме да ни ревизира от заран до вечер. "
 Денков пита: Защо да вървим на избори, дано Българска социалистическа партия и ГЕРБ вършат кабинет в този момент
Денков пита: Защо да вървим на избори, дано Българска социалистическа партия и ГЕРБ вършат кабинет в този момент

Българска социалистическа партия да върне мандата в понеделник е положително опрощение да не се одобряват значимите промени, сподели той

Сега задачата им оттук насетне е " да обединим всички " положителни сили " в България , които са фрагментирани, и да продължим битката ". Под положителни сили Кирил Петков схваща освен Демократична България, само че и " Спаси София " на Бонев, както и всички дребни организации и жители, да вземем за пример тези, които се борят за някоя квартална градинка.

" Време е да се обединим ", съобщи Кирил Петков, откакто единствено преди 5 месеца отхвърли всевъзможни оферти за общи дейности с Демократична България .

Няма по какъв начин да бъдем част от ръководство на една маса с ГЕРБ, Движение за права и свободи и с Българска социалистическа партия , в случай че това са им новите съдружни сътрудници, съобщи още Кирил Петков. От Политическа партия са подготвени да беседват с Българска социалистическа партия, само че считат, че те би трябвало още веднъж да се дефинират .

Той разяснява и публикациите в реномирани западни издания, в които се споделя, че  при кабинета " Петков ".

Трябва да се гордеем, че в тези огромни вестници, излезе, че сме избавили Украйна. Много рядко е в историята на България да не поемем риска на директния експорт, в това време нашата промишленост да работи и най-после получаваме огромно " благодаря " от Украйна, тъй като сме им помогнали в основния миг. Казва се, че оръжието е изнасяно посредством медиатори - зад тези медиатори са държавни управления на страни от НАТО. Ако някой има проблем с медиатори, зад които стоят страни от НАТО, дано да го каже , уточни Петков.

Още по-категоричен бе: " Радвам се, че този път в историята България няма да би трябвало да се " навежда. "
 България се избавила от най-горещото място в пъкъла с поддръжката за Украйна, съгласно Политическа партия
България се избавила от най-горещото място в пъкъла с поддръжката за Украйна, съгласно Политическа партия

Спазили сме решението на Народно събрание до буква
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР