Нужно е да се намали агресията в политическия живот у

...
Нужно е да се намали агресията в политическия живот у
Коментари Харесай

Отцепникът Георги Георгиев: ИТН и ГЕРБ са били в тайна завера от доста време

Нужно е да се понижи експанзията в политическия живот у нас. В тотото има почтени хора. Радостин Василев съблюдава закона, като назначи способени хора ". Това изясни пред Нова Нюз един от отдръпналите се от Има Такъв Народ народни представители Георги Георгиев.

И добави, че е допустимо да се отделят още хора, които са разочаровани, само че може и групата да остане в този си състав. За него не Македония е повода за разпада на обединението.

" Не би трябвало да позволяваме тежка дестабилизация на страната, което ще се случи, в случай че това държавно управление падне. Ще гласуваме срещу вота на съмнение. Може би е имало скрита сделка сред Има Такъв Народ и ГЕРБ , която последователно се изпълняваше, с цел да се стигне до експертен кабинет, подсилен от ГЕРБ и Движение за права и свободи ", добави Георгиев.

По думите му на този стадий не е въображаемо за основаване на нова партия с водач Радостин Василев. " Категорично бих подкрепил той да остане министър на спорта. Той стартира да извършва програмата на Има Такъв Народ. Не ни харесва формата на действие на парламентарната група. Не се приема, че нещо не е наред. Предполагам, че има и други, които не утвърждават модела, въпросът е до каква степен е прагът на приемане на всеки ", счита той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР