„Нужно е да им дадем перспектива за пълноценен и качествен

...
„Нужно е да им дадем перспектива за пълноценен и качествен
Коментари Харесай

Калоян Паргов: Утрешният ден на София може да бъде по-добър, по-светъл и по-чист

„ Нужно е да им дадем вероятност за пълностоен и първокласен живот в един съвременен град. Да им подсигуряваме сигурност – здравна, обществена, екологична, на дома и имуществото им. Да оправдаем очакванията им, че София може да стане положително място за живот съгласно разбиранията на актуалния човек ", съобщи той и прикани да „ запазим религия, че утрешния ден на нашия хилядолетен град може да бъде по-добър, по-светъл и по-чист ".

„ Уважаеми сътрудници общински съветници, дано си пожелаем любовта ни към нашия град, която, уповавам се, всички изпитваме, да ни води към взимането на мъдри решения ", обърна се водачът на Българска социалистическа партия – София към сътрудниците си.

„ Гражданите чакат от нас да поставим всички старания нашия град, който е общ дом, да бъде привлекателен, чист, наличен, съвременен и сигурен. Град, в който дейните хората имат изискванията да работят и да се осъществят сполучливо, децата да порастват нехайно и щастливо, а възрастните хора живеят почтено и умерено ", съобщи Калоян Паргов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР